Daniela Oteșanu, cea mai activă femeie din Camera Deputaților

miercuri, 16 august 2017

 

Aflată la finele primului an parlamentar din primul mandat de deputat, Daniela Oteșanu este, pentru cei care nu au cunoscut-o dinainte, una din surprizele plăcute ale Grupului Parlamentar PSD.
Județul nostru a mai avut doar două femei deputat în ultimii 27 de ani. Dar atât Rada Istrate –deputat PD, cât și Rovana Plumb- deputat al Alianței PSD –PUR, au dezamăgit electoratul vâlcean, ambele neavând legături strânse cu județul nostru și nefiind interesate de populația de aici.

Daniela Oteșanu s-a acomodat rapid cu mediu parlamentar, a inițiat mai multe amendamente și propuneri legislative interesante, a participat în această perioadă la zeci de evenimente culturale, economice, sociale, medicale, sportive și pe ansamblu activitatea sa a propulsat-o în fruntea topului neoficial al randamentului femeilor parlamentar din România.
Aflată în vacanță parlamentară, Daniela Oteșanu participă constant la evenimentele organizate de administrațiile locale din Vâlcea și lucrează la două inițiative legislative importante pentru vâlceni.

(T.G.)

Sursa:  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe