|miercuri, iulie 6, 2022
 • Follow Us!

Valceanca Ana Maria Patru l-a dat in primire pe Basescu?! Alegeri castigate de… statul de drept… in 2009? 

ana-maria-patru

Țuțuianu: Ana Maria Pătru a fost audiată la Comisia parlamentară pentru controlul SRI

Fostul președinte al AEP Ana Maria Pătru a fost audiată la Comisia parlamentară pentru controlul activității SRI, a declarat luni președintele comisiei, Adrian Țuțuianu.

“Am procedat, în data de 27.06.2017, la audierea fostului președinte AEP Ana Maria Pătru. Ne-a cerut — și am respectat acest lucru — să nu o expunem public și nu a vrut să comunice nimic cu presa. Ne-a prezentat mai multe documente, a fost audiată circa o oră în cadrul ședinței noastre. Vom face analiza documentelor prezentate și urmează probabil să o chemăm din nou la audiere în luna septembrie, odată cu începerea sesiunii parlamentare”, a precizat Țuțuianu, într-o conferință de presă, la Parlament.

El a menționat că Ana Maria Pătru a pus la dispoziție ‘foarte multe documente care trebuie studiate’. “Sunt documente pentru care dânsa a considerat că sunt utile cu susținerea la ceea ce a prezentat în scrisoarea adresată Comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor”, a spus el.

AGERPRES

2 Responses to Valceanca Ana Maria Patru l-a dat in primire pe Basescu?! Alegeri castigate de… statul de drept… in 2009?

 1. SI CAT S-A "LUPTAT", FATA ASTA ...

  … CA SA AJUNGA PE ACEL SCAUN LA BUCURESTI, CU TOTI “GREII”, DE JOS PANA SUS : DOREL, MIRCIULICA, TRAIENICA, etc., etc., etc.

   
 2. Jurist

  Firesc ar fi ca Parlamentul Romaniei sa aiba o reactie si sa-l cheme pe beneficiarul hotiei sa dea socoteala. Dar se pare ca impostura si faptul ca toti sunt santajabili nu va conduce intra-colo.
  Mare pacat ca am ajuns in aceasta situatie , dar …..
  Base , la brutarie!!!!!!!!!!!!!?

   

Leave a Response