TORȚIONARUL CÂINILOR TREBUIE PRINS. SHARE!

duminică, 23 iulie 2017
 

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Caini-omorati-Valcea-1.jpg

Scene îngrozitoare au fost surprinse într-o pădure din Vâlcea: mai mulți câini au fost găsiți morți într-un copac.
Imaginile teribile au fost publicate pe Facebook și aveau următoarea descriere: "Tu, criminal în liberare, vei plăti pentru ceea ce ai făcut!! Tu, bestie bipedă, care ne-ai luat liniștea vei plăti și vom face tot ce ne stă în putință să facem asta, îți promit! Descoperiți în pădurea dintre Căzănești/Ocne, Vâlcea! Cer scuze de poze, însă acesta este crudul adevăr! Unul care face așa ceva unor suflete nevinovate o face și unui om! Cu ce ți-au greșit sufletele astea, psihopatule?!
ORICINE OFERĂ INFORMAȚII DESPRE CINE AR FI PUTUT FACE ACEST LUCRU PRIMEȘTE O RECOMPENSĂ! PUN RECOMEPENSĂ PE CAPUL NENOROCITULUI ĂSTUIA! SHARE masiv!".

DC News l-a contactat pe Marius Marinescu, președinte fondator al Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului, pentru a comenta imaginile care au șocat România.
"Aici vorbim de un invidid (sau mai mulți) cu probleme psihice mari. Ar trebui imediat luați cu cămașa de forță fiindcă acesta este comportamentul unor oameni cu intenții criminale, unor oameni lipsiți de discernământ, care nu empatizează cu ființele. Sunt oameni care sunt atât de bolnavi psihic încât suferința unui animal sau a unui om le provoacă fericire. Ar trebui să intervină imediat Poliția, să facă investigație și să-i depisteze pe acești indivizi. Sunt convins că nu sunt la prima acțiune criminală. Ei puteau să facă același lucru și unui om", a spus Marius Marinescu pentru DC News.
"Polițiștii trebuie să înțeleagă - o dată pentru totdeauna - că aceste lucruri se întâmplă și din cauza lor pentru că foarte greu iau atitudine, eventual la insistențele noastre și la plângeri penale. Există Legea 9 din 2008 (legea Marinescu) care sancționează cu închisoare de până la trei ani uciderea cu intenție sau, în cazul de față, până la șapte ani pentru că sunt lucruri deosebit de grave. Trebuie aplicată imediat. Ce să mai zic... te lasă fără cuvinte!", a mai zis președinte fondator al Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului.

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Caini-omorati-Valcea-2.jpg

În SUA cruzimea față de animale este anchetată de către FBI

"Acești indivizi sunt un pericol public. În SUA cruzimea față de animale este anchetată de către FBI. Această patologie a criminalului este investigată foarte amănunțit. Experții au dovedit că aproximativ 85% dintre criminali sunt dintre cei care au chinuit animale. Vinovați sunt și polițiștii, procurorii și magistrații pentru că nu aplică legea decât la insistențele noastre. Sunt mulți care sunt vânători și disprețuiesc animalele. M-am confruntat, în instanțe, cu judecători care mi-au zis: 'puneți egal între animale și oameni?'. Le-am spus: 'aplicați legea pentru că și animalele au suflet și suferă!'. Cei care maltratează animalele sau le omoară cu bestialitate, ca în cazul de față, sunt potențiali criminali, un pericol pentru oameni. Avem încă niște ucigași în libertate... și sunt convins că acești indivizi nu sunt la prima abatere. Cu siguranță, persoanele care au asemenea apucături sadice sunt cunoscuți în comunități, polițiștii de proximitate îi știu", a conchis Marius Marinescu.

Sursa: criterii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe