|sâmbătă, iunie 25, 2022
  • Follow Us!

Tariceanu a venit la Valcea sa mimeze democratia in ALDE si sa-l realeaga pe tinerelul Lovin – presedinte 

19732174_450720328618742_5784891954772858092_n

Astăzi, împreună cu președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, purtătorul de cuvânt ALDE Varujan Vosganian și vicepreședintele ALDE Ion Cupă am fost la Vâlcea pentru a participa la Conferința județeană de alegeri.
Delegația a fost întâmpinată de deputatul Dumitru Lovin, vicepreşedintele CJ Adrian Buşu, precum și de consilierii municipali Remus Grigorescu şi Ionuţ Nuică.
De asemenea, în cadrul deplasării, am vizitat Mănăstirea Arnota, expoziția de tablouri de la Muzeul de artă “Casa Simian” și Spitalul Judeţean de Urgenţă.
După alegerile parlamentare, Partidul Alianța Liberalilor și Democraților a decis să organizeze alegeri la nivel de județ pentru a valida, pe baza rezultatelor obținute, noi conduceri. Mă bucur că organizația ALDE Vâlcea este una dintre primele organizații ALDE unde se organizezează Conferință județeană de alegeri și totodată doresc să felicit organizația ALDE Vâlcea pentru rezultatele obținute atât la alegerile locale, cât și la alegerile parlamentare.
Felicitări noului președinte ales – Dumitru Lovin și noului Birou Politic Teritorial ALDE Vâlcea.

Daniel Chitoiu (facebook.com)

NR – titlul ne apartine

One Response to Tariceanu a venit la Valcea sa mimeze democratia in ALDE si sa-l realeaga pe tinerelul Lovin – presedinte

  1. Jurist

    Felicitari zoaie tache. Dupa infatisarea cadaverica si costumul nou , sigur zoitul s-a pregatit pentru un drum nou.
    Atitudinea slugarnica fata de stapin ii confera zoitului titlu de cel mai umil presedinte de partid din lume. Inconjurat fiind de toate giurumelele traseiste din Valcea , esecul pentru ALDE este deja stiut.
    Pacat de PC Valcea. Ce a fost si ce a ajuns. Zoaie tache , in preajma stapinilor esti cel ami tacut ipochimen. Tacere vesniza.

     

Leave a Response