Sparle si soparle, 24.07.2017

duminică, 23 iulie 2017
  • Noi fapte dincolo de limita penalului săvârşite de liberalul buicănist Milorad Cumpănăşoiu (zis „Gyuchici”), directorul Direcţiei Minerit din cadrul CET Govora, au ieşit la iveală în ultima perioadă. Astfel, nenea Milorad face, cu de la sine putere, liste secrete cu angajaţii care urmează să fie disponibilizaţi de la exploatările miniere Berbeşti-Alunu, iar cine nu este liberal intră direct în „dizgraţiile” lui Don „Gyuchici”. Deşi au trecut două luni de la exproprierea a 13 case din perimetrul minier de la Alunu, proprietarii nu şi-au primit nici până acum despăgubirile, asta pentru că directorul Milorad nu a făcut nici până în prezent documentaţiile. Se aude că există pe numele lui „Gyuchici” dosare penale în lucru la Garda de Mediu şi Garda Forestieră şi că acestea vor fi în curând trimise la Parchet pentru continuarea cercetărilor. Incompetenţa crasă a lui Cumpănăşoiu a fost dovedită din plin în ultimii doi ani de când este director (mai ales la şedinţa recentă de la Prefectură, atunci când a aruncat pe piaţă numai aberaţii şi minciuni) şi, de aceea, se impune de urgenţă demiterea de către administratorul judiciar şi cel special de la CET Govora!!!

 

  • Trei judecători dintr-un foc la Judecătoria Horezu. Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 20 iulie, decretele de numire în funcția de judecător sau de procuror a candidaților declarați admiși la concursul de admitere în magistratură desfășurat în perioada 7 februarie - 22 mai 2017. Printre aceştia se numără şi Irina Maria Țenea, Diana Nicoleta Deaconu Dascălu şi Mariana Sandu (toate trei la Judecătoria Horezu), precum şi Silviu Petre Trașcă, numit la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălcești.

 

  • Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici va organiza la Bucureşti în data de 7 august 2017 un nou concurs pentru ocuparea postului de director economic la Consiliul Judeţean Vâlcea. Respectiva funcţie este ocupată interimar de Vasilica Mazilu, după ce titularul postului, Mircea Predescu, a fost trecut la pensie în cursul anului trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe