Senatorul Bogdan Matei anunţă: 'Programul PSD Start-Up Nation va duce la crearea a peste 45.000 de noi locuri de muncă'

luni, 17 iulie 2017
Senatorul PSD Bogdan Matei anunţă că peste 19.000 de persoane au depus proiecte pentru afaceri în cadrul programului Start-Up Nation. Potrivit senatorului, finanţarea noilor afaceri prin programul guvernamental va duce la crearea a peste 45.000 de noi locuri de muncă.

 

Primii 10.000 vor primi câte 200.000 lei sprijin pentru noua lor afacere. Apar peste 45.000 de noi locuri de muncă. Iar peste 60% dintre noii patroni și angajați sunt tineri sub 35 de ani, care vor rămâne în țară și își vor construi aici propriul viitor, scrie presedintele PSD, Liviu Dragnea, pe Facebook.

Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, anunţa vineri potrivit site-ului stiripesurse.ro că un număr de 13.500 de firme s-au înscris până vineri dimineață în programul Start-Up Nation, peste numărul maxim de 10.000 de societăți  care pot beneficia în acest an de finanțare, iar ritmul înscrierilor era de patru proiecte pe minut.

Programul Start-Up Nation are un buget de 1,7 miliarde de lei în acest an, iar suma maximă pe care o poate primi o firmă este de 200.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe