|miercuri, iulie 6, 2022
  • Follow Us!

Municipiul Ramnicu Valcea este gazda primei ediții a Campionatului European de box – cadeti 2017 

FB_IMG_1500406270396

Municipiul Ramnicu Valcea, incepand de astazi, este gazda primei ediții a Campionatului European de box – cadeti 2017.

Federati Romana de box, este una dintre cele mai importante federatii sportive din Romania.

La inceputul acestui an a castigat organizarea Campionatului European de Cadeti 2017 si propunerea a venit catre primarul Mircia Gutau, care a acceptat ca orasul nostru sa gazduiasca frumosul eveniment. Pentru ca este iubitor de sport si sustine performanta, Mircia Gutau arata inca o data deschidere atunci cand vine vorba de copii talentati si le acorda sprijin pentru atingerea celor mai inalte performante.

La acest campionat participa peste 300 de sportivi din 30 de tari, Romania avand 18 sportivi inscrisi.

Evenimentul va fi transmis live in 39 de tari din Europa.

Finala si semifinalele vor fi transmise de TVR.

f_350_200_16777215_00_images__2017_neata-gutau-radulescu-box.jpgPentru ca acest eveniment sa se poata desfasura, s-au implicat primarul municipiului Ramnicu Vâlcea si presedintele Consiliului Judeatan Valcea, Constantin Radulescu. Au raspuns pozitiv la toate solicitarile venite din partea Federatiei si au oferit participantilor conditiile cerute.

Un sportiv de performanta si un om care iubeste sportul, acesta este primarul Mircia Gutau. Pentru exemplul dat, vreau sa il felicit si sa il asigur de tot sprijinul meu!

Pentru interesul aratat fata de sport si pentru implicarea in organizare, il felicit pe Constantin Radulescu, presedintele Consiliului Judetean! Sunt convins ca va sustine sportivii si va fi un sprijin important pentru toate ramurile sportive din judet!

Il felicit pe colegul meu, presedintele Federatiei, deputat Vasile Citea, pentru alegerea gazdei ( municipiul Ramnicu Valcea ) si pentru modul in care a organizat prima editie a Campionatului European de box – cadeti!

Doresc mult succes tuturor participantilor si sper ca Romania sa aduca cat mai multe medalii!

Invit toti iubitorii de sport sa vina la Sala Sporturilor Traian sa sustinem impreuna sportivii!

Deputat PSD Vâlcea Eugen NEAȚĂ

Leave a Response