|sâmbătă, iunie 25, 2022
  • Follow Us!

Mandat european de arestare, pus in aplicare de politistii valceni 

prostitutie-fortata-in-cea-mai-mare-inchisoare-de-femei-din-statele-unite-1450175075

 

      Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Vâlcea au pus în aplicare un mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare din Olanda.

La data de 14 iulie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, o femeie de 49 de ani, față de care autoritățile din Olanda  au emis un mandat de arestare, aceasta fiind condamnată definitiv la o pedepasă de 1 an inchisoare pentru savarsirea infracţiunilor de trafic de persoane şi spălare de bani, fapte comise în perioada 2006 – 2011 în localităţile Alkmaar şi Amsterdam.

Femeia a fost prezentată procurorului din cadrul Parchetului de pe langă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, fiind încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Argeș.

Pentru depistarea femeii, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Leave a Response