|duminică, iulie 3, 2022
 • Follow Us!

Întâlnire între şefii structurilor MAI din judeţ cu prefectul de Vâlcea 

19884223_362825867466004_1777033045609374238_n

Prefectul județului Vâlcea, Florian Marin, a avut, astăzi, o întalnire cu șefii structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) din județ (I.P.J; I.J.J; I.S.U) și cu reprezentanţii Poliţiei Locale Râmnicu Vâlcea, pe tema măsurilor pe care aceste instituții le-au luat și le vor lua în continuare, pe perioada sezonului estival 2017.

Pentru perioada următoare, sunt avute în vedere urmatoarele probleme: siguranța cetățeanului în municipiul Râmnicu Valcea, dar și în județ; prezența activă a polițistilor și jandarmilor în zonele turistice și în localitățile județului unde există un potențial criminogen; verificarea modului în care se respectă legea în unitățile de cazare și alimentație publică din stațiuni; circulația pe drumurile publice și consecințele nerespectării legislației rutiere pentru viața și integritatea participanților la trafic; luarea măsurilor specifice de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență – Vâlcea, pentru prevenirea incendiilor ș.a.

One Response to Întâlnire între şefii structurilor MAI din judeţ cu prefectul de Vâlcea

 1. Laurian C.

  Mare reusita cu efect zero. Daca se va intimpla ceva pozitiv dupa aceasta intilnire atunci va fi in regula. Daca nu , se va trece in contul actiunilor de umplere a timpului pierdut.
  Actiune cu eficienta maxima , efect zero. Timpul va demonstra acest lucru.
  In oras nu se stie ca aceste institutii exista. Nici macar politistul de proximitate nu-si mai face simtita prezenta.
  Felicitari pentru initiativa.

   

Leave a Response