Anunt important de la Inspectoratul Scolar Valcea!

sâmbătă, 15 iulie 2017

Duminica, 16 iulie 2017, ora 10:00 în Sala de Festivități a Colegiului Economic din municipiul Rm. Vâlcea va avea loc tragerea la sorți în vederea selecției supraveghetorilor pentru proba scrisă pentru concursul de ocupare a funcțiilor vacante de director și director adjunct ale unitatilor de învățământ preuniversitar de stat din județul Vâlcea, sesiunea iunie-august 2017, în plenul comisiei de organizare, în prezența membrilor comisiilor de concurs, a reprezentanților sindicatelor, a asociației părinților și a structurii reprezentative a elevilor. Candidații înscriși la concursul de ocupare a funcțiilor vacante de director și director adjunct ale unităților de învățământ preuniversitar de stat din județul Vâlcea, sesiunea iunie-august 2017 se vor prezenta la proba scrisă luni, 17 iulie 2017, la Colegiul Economic din municipiul Rm. Vâlcea. Accesul în centrul special de concurs se face între orele 08:00-08:30 Candidații vor avea asupra lor actul de identitate.

Presedinte, Inspector scolar general prof. Andra Bică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Anunt important de la Inspectoratul Scolar Valcea!”

  1. Cum si profesorii trebuiesc supravegheati? Se pare ca , la asA vremuri, asa oameni. La concurs participa cine vrea , pentru ca , oricum cistiga cine trebuie.
    Ce au de spus institutiile statului in aceste situatii? Se pare ca nimic , deoarece si ei sunt in aceeasi situatie. Au cistigat ca asa trebuia. Sa vedem ce va fi atunci cind vor da socoteala , cum va fi.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe