Adevarul despre repartizarea fondurilor PNDL in judetul Valcea! Liberalii sunt turbati de furie ca vin bani multi in judet!

duminică, 16 iulie 2017

Ca urmare a demersurilor autoritatilor judetene si locale la nivel guvernamental, judetul Valcea va primi aproximativ 7500 miliarde lei vechi, prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL). O suma enorma care va asigura dezvoltarea infrastructurii rutiere, sanitare si scolare din aproape toate localitatile judetului Valcea! In aceste conditii, sa-l acuzi pe presedintele CJ Valcea, Constantin Radulescu, ca o mare parte din acesti bani se vor indrepta spre reabilitarea unor drumuri judetene, inseamna ca dai dovada de rea credinta sau de politicianism ieftin, de doi bani! Anumiti liberali au aruncat in presa - soparla ca, vezi Doamne, primarii au fost vaduviti de aceste fonduri, prin PNDL 2 - O MINCINUNA CRASA, IN CONDITIILE IN CARE CATEVA MII DE MILIARDE DE LEI VECHI SE VOR INDREPTA SPRE PROIECTE ALE PRIMARIILOR!

Este o imensa aberatie sa lansezi acuzatii ca se vor vira bani catre Consiliul Judetean pentru reabilitarea unor drumuri judetene si nu spre comune!!! Spre exemplu: se finanteaza un drum care pleaca din Sirineasa si iese la Sutesti. Pai acest drum trece prin comune, nu este suspendat in aer, mai palavragiilor liberali! Manipularea ordinara, ca s-ar fi luat bani de la comune pentru Consiliul Judetean - este o tampenie, pe care nu o cred nici copiii de gradinita! Adevarul este ca gargara amestecata cu nestiinta si incompetenta denota faptul ca liberalii sunt turbati de ciuda, ca se munceste temeinic la nivel guvernamental si ca vin bani multi in judet! Seful liberalilor, Cristian Buican, scoate fum pe nari, furios ca nu e el la carma judetului sa distribuie banul public la... prieteni.

Guvernul a fixat o grila de finantare din start, in care principalele prioritati au fost: drumurile mari - gen cele judetene, scoli fara autorizatie, crese, gradinite, apa si canal, dispensare, poduri.
Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe