LIVE din maşina poliţiei cu recordul de viteză al anului - VIDEO

sâmbătă, 3 iunie 2017

LIVE din maşina poliţiei cu recordul de viteză al anului - VIDEO

Un şofer din Bucureşti a fost prins pe A1 cu o viteză de 254 de kilometri pe oră.  Adică aproape de două ori mai mult faţă de limita legală admisă, care pe autostradă este de 130 de kilometri pe oră.

Ştirea a fost postată pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

DEPISTAT CU 254 KM/H PE AUTOSTRADĂ

Astăzi, 27 mai 2017, poliţişti ruteri au depistat pe autostrada A1 Vâlcea - Deva un şofer care conducea cu viteza de 254 km/h. Acesta a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară poliţiştii i-au suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, astăzi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1 Vâlcea - Deva, un şofer care conducea cu viteză excesivă.
Cel în cauză, un bărbat de 37 de ani, din Bucureşti, a fost depistat la kilometrul 305, sensul dinspre Deva spre Vâlcea, în timp ce conducea cu viteza de 254 km/h.
Acesta a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară poliţiştii i-au suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.
Aceasta este cea mai mare viteză cu care a fost înregistrat conducând un şofer, în acest an. Viteza excesivă şi cea neadaptată condiţiile meteo-rutiere reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiiere în ţara noastră.
Distanţa, pe autostradă, între Deva şi Vâlcea este de aproximativ 220 de kilometri, iar parcurgerea ei cu viteza legală durează circa o oră şi 40 de minute. Economia de timp este nesemnificativă raportată la riscul pe care şi-l asumă şoferul care circulă cu viteză excesivă şi la riscul la care îi expune pe ceilalţi participanţi la trafic sau pe pagerii pe care îi transportă.
Poliţiştii acţionează în trafic pentru salvarea de vieţi. (http://www.promotor.ro)

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “LIVE din maşina poliţiei cu recordul de viteză al anului - VIDEO”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe