Mugur Isărescu a dat lovitura cu pensiunea de la Drăgăşani

Omul care îşi pune semnătura pe bancnote, Mugur Isărescu a dat lovitura cu pensiunea pe care a deschis-o la Drăgăşani: toate camerele sunt rezervate până la sfârşitul anului. Cu toate acestea, guvernatorul BNR mai are un ultim lucru de rezolvat: terminarea lucrărilor la restaurantul pensiunii, care nu este încă funcţional. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Isărescu a construit pensiunea din fonduri europene, iar aceasta este foarte solicitată de turişti, poate şi pentru că se află pe un domeniu viticol de 40 de hectare şi oferă şi degustări de vinuri sau plimbări prin podgorie. Preţul camerelor variază între 200 şi 350 lei pe noapte, fiind inclus şi micul dejun.

Numai că cei care vor să se cazeze acolo trebuie să-şi facă rezervare din timp. Cu luni buni înainte!. În prezent, toate camerele sunt rezervate până la sfârşitul anului. ”Nu avem camere libere, au fost rezervate până în luna decembrie, cererea este foarte mare. Dar puteţi să mai reveniţi cu un telefon peste o lună, poate anulează cineva rezervarea şi aveţi noroc”, a declarat un reprezentant al pensiunii şefului BNR, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. 

Potrivit acestuia, cea mai ieftină cameră costă 200 lei, iar cea mai scumpă 350 lei."Cea de 350 de lei are cadă cu masaj, este mult mai mare decât celelalte. Dar orice cameră aţi alege veţi fi mulţumit, oferim tot confortul, vă veţi simţi foarte bine la noi. Momentan, oferim doar micul dejun, care este inclus în preţ. Nu am reuşit să finalizăm încă lucrările la restaurant, vremurile sunt grele. Însă sperăm ca, undeva, prin luna iulie, să rezolvăm şi asta, astfel încât să oferim turiştilor cele mai bune bucate”, a mai spus reprezentantul pensiunii pentru  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. 

În afară de pensiune, Mugur Isărescu mai are o firmă care produce vinuri, iar afacerea merge destul de bine.