|joi, iunie 24, 2021
  • Follow Us!

Guvernul a alocat 150 de miliarde de lei pentru finalizarea pârtiei de ski de la Voineasa! 

ordin ministerul turismului

 

150 MILIARDE DE LEI VECHI PENTRU FINALIZAREA PÂRTIEI DE SKI DE LA VOINEASA!

 

„Domnul primar Năstăsescu Gabriel a venit astăzi la Consiliul Judeţean Vâlcea şi a prezentat documentele care atestă faptul că Guvernul României – Ministerul Turismului, sub semnătura domnului Mircia Titus Dobre, au alocat 150 de miliarde de le vechi Consiliului Local Voineasa pentru finalizarea Pârtiei de Ski.

După cum se cunoşte, programul de guvernare al PSD a vizat şi finalizarea unor astfel de investiţii şi îi mulţumesc domnului Preşedinte Liviu Dragnea, domnului Prim-ministru Sorin Grindeanu şi domnului Ministru Mircia Titus Dobre pentru că, iată, astăzi Vâlcea primeşte o asemenea veste.

Transalpina Ski Resort este una dintre cele mai frumoase pârtii de ski din Europa şi sunt convins că domnul primar va şti ce are de făcut pentru dezvoltarea zonei.” – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

 

Urmează să îndeplinim formalităţile cerute de lege, inclusiv o şedinţă de Consiliu Local al comunei Voinesa, iar eu, potrivit legii, voi face toate demersurile pentru ca firma constructoare şi toţi cei implicaţi să conlucreze, astfel încât undeva la sfârşitul lui septembrie să încheiem lucrările. Prin această alocare, Guvernul a dat, practic, un imbold extrem de important pentru dezvoltarea staţiunii Voineasa şi pentru binele oamenilor.” – Năstăsescu Gabriel, primar comuna Voineasa.

Compartimentul Comunicare, Relaţii Publice.

Râmnicu Vâlcea

26.05.2017

Cabinet Ministru

One Response to Guvernul a alocat 150 de miliarde de lei pentru finalizarea pârtiei de ski de la Voineasa!

  1. Chiaburul

    Sa traiasca valceanul care a contribuit la acest lucru!Si nu e dintre mancatorii de rahat de politicieni!Asta ca sa nu se mai umfle in pene Buican,Bulacu,Radulescu si altii,ca nu au contribuit cu nimic si nimeni nu i-a luat in seama vreodata.Iar domnul primar ar trebui sa-l mentioneze pe …x ,asta cu acordul dansului,sa nu-i faca jigodiile astea vreun dosar.

     

Leave a Response