|luni, iunie 21, 2021
 • Follow Us!

Deputatul miliardar Lovin a primit pomană de la… Primăria Râmnicului 

Dumitru_Lovin

Peste câteva zile, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea va aproba propunerea de închiriere a unui spaţiu pentru deputatul ALDE Dumitru Lovin, cu destinaţia de birou parlamentar la preţul… de 39 lei/lună. În urmă cu patru luni, cu adresa înregistrată la Primăria Râmnicului, deputatul Lovin a solicitat atribuirea unui spaţiu pentru desfăşurarea activităţilor specifice biroului parlamentar la nivelul municipiului. Având în vedere că, la data respectivă, autoritatea publică locală nu dispunea de spaţii care să poată primi o astfel de destinaţie, a solicitat societăţii CET Govora să predea municipiului spaţiile libere pe care nu le mai utilizează în PT 22 Filipin, aparţinând domeniului public al municipiului Râmnicu Vâlcea. Abia în data de 12 mai 2017, prin procesul-verbal de predare-primire nr. 18726, societatea CET Govora a predat camerele 4 şi 7 în suprafaţă de 13,12 mp, respectiv 12,28 şi cota parte indiviză din suprafaţa de folosinţă comună din spaţiul descris mai sus, pe care aceasta nu le mai utiliza, din incinta PT 22 Filipin.

Îi spunem RUŞINICĂ domnului deputat Lovin, care a solicitat pomană de la Primăria Râmnicului. Lovin este MILIARDAR, deţinând o firmă Unisem SRL, care anul trecut a avut cifra de afaceri de 54 de miliarde de lei şi profit de peste 6 miliarde lei. Aşadar, putea lejer să achite chirie pentru spaţiu în orice zonă a oraşului.

3 Responses to Deputatul miliardar Lovin a primit pomană de la… Primăria Râmnicului

 1. Jurist

  Felicitari Primariei Ramnicului ca a repartizat un spatiu si pentru zoaie tache “poponet” pentru a nu mai dormi in FIATUL – netrecut in declaratia de avere , pe aleea dintre Ppizzaria OQ si magazinul Billa.
  Somn usor zoaie ca si asa orezenta ta in Parlament nu se simte. Probabil ca dupa exemplul USR-istilor si acolo tragi aghioase.
  Zoaie a ajuns rusinea Valcii,

   
 2. Cecile C.

  Pomanagiul tot pomanagiu. Ce nu stie , deputatul gura sparta este ca , atunci cind va pleca , nu va lua nimic cu el.
  Numai cu minciuni si tipurituri nu poti face ceva trainic. Nici macar averea pe care o afiseaza nu este trainica.
  Valcenii asteapta de la el , cadastru gratuit asa cum balit a spus in campanie.
  Dar , s-ar parea ca virsta ii joaca feste. Nu mira pe nimeni dintre cei care il cunosc , cit de cit.
  Nimic nu ramine nepedepsit si fara consecinte. Se aude , tov’ deputat?

   
 3. Laurian C.

  Fie-va mila de un biet milog miliardar , care abonat la banii publici – acum si de la Parlament – nu va da nimic catre cei care l-au propulsat.
  In toata lumea cersitul este pedepsit de Lege , numai in tara lui papura Voda se fac pomeni cu milogii.
  Dumnezeu cu mila , zoaie tache , acum gura de ce-ti tace?

   

Leave a Response