Acesta este BLOCUL, pe care fiul fostului director de la Oltchim, Constantin Roibu, il construieste la Bucuresti! Fiscul trebuie sa isi faca treaba!

luni, 8 mai 2017

Fiul fostului director al combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, Con­stan­tin Roibu, omul care a condus timp de  peste 20 de ani una dintre cele mai mari capacităţi industriale din Româ­nia, aflată astăzi pe masa lichida­torilor, este implicat în dezvoltări imobiliare de an­vergură în Capitală.

Alexandru Călin Roibu, 37 de ani, con­stru­ieş­te două blocuri de locuinţe la Timpuri Noi, în apropierea staţiei de metrou. Proiectul New Times Residence, situat exact în spatele an­sam­blului de birouri Timpuri Noi Square, ridicat de Vastint, are în total 171 de apar­tamente în cele două imobile, ceea ce ar duce pro­iectul la o valoare de circa 26 de milioane de euro, potrivit estimărilor ZF.

Potrivit panoului instalat pe şantier, pro­iec­tul rezidenţial New Times Residence ar trebui să fie finalizat la sfârşitul lunii august a acestui an.

Acesta nu este primul proiect de locuinţe ridicat de Alexandru Roibu, el fiind şi dez­vol­tatorul unui alt bloc în apropierea celui aflat acum în şantier, Mircea Vodă 39, vândut complet, „un proiect rezidenţial premium“, după cum se arată în descrierea de pe site-ul New Times Residence.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe