Accident grav la Vâlcea: O elevă a murit, iar sora ei de 9 ani a fost rănită grav, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat

miercuri, 17 mai 2017

O elevă de liceu şi-a pierdut viaţa, miercuri, iar sora ei, de 9 ani, precum şi un tânăr care conducea o maşină care s-a răsturnat au fost grav răniţi şi transportaţi la spital, în urma unui accident rutier produs în localitatea Măciuca, din judeţul Vâlcea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accident grav la Vâlcea: O elevă a murit, iar sora ei de 9 ani a fost rănită grav, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat

Accidentul a avut loc, miercuri dimineaţă, în faţa liceului din comuna vâlceană Măciuca. Potrivit Poliţiei Vâlcea, un tânăr de 18 ani care conducea maşina în care se aflau cele două surori, a pierdut controlul volanului într-o curbă, răsturnându-se cu autoturismul.

Şoferul, de 18 ani, a pierdut controlul volanului, într-o curbă la dreapta, pe DN 67B, pe raza comunei Măciuca şi s-a răsturnat. Şoferul şi o pasageră în vârstă de 9 ani au fost transportaţi la spital la Craiova pentru acordarea de îngirjiri medicale. Tânăra de 17 ani, ocupanta locului din dreapta faţă a decedat”, a precizat Adrian Popescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea.

Poliţia continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe