Viceprimarul Râmnicului, Eusebiu Vețeleanu, a deschis cea de-a VI-a ediţie a renumitului "Târg Apicol Oltenia 2017"

duminică, 9 aprilie 2017

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, Consiliul Judeţean Vâlcea,  Asociaţia Scundu, în parteneriat cu Asociaţia Plăcerea Naturii, Camera Apicolă Vâlcea a organizat în zilele de 8-9 aprilie a.c., cea de-a VI-a ediţie a renumitului Târg Apicol Oltenia, de la Râmnicu Vâlcea. Pentru iubitorii de miere bună, cât şi a derivatelor acestui minunat produs, locul de desfăşurare stabilit de organizatori este, aşa cum a fost în fiecare an, strada General Praporgescu (între sediile Consiliului Judeţean şi Primăria Râmnicu Vâlcea). Judeţul Vâlcea constituie o zonă cu tradiţie în apicultura românească şi nu numai. Zona vâlceană beneficiază de o bogată, variată şi sănătoasă bază meliferă. În momentul actual, în structurile organizatorice sunt evidenţiaţi în întreg judeţul peste 2000 de apicultori care au grijă de peste 100.000 de familii de albine.

Text si foto: Paul Balanca (Primaria Ramnicu Valcea)

IMG_3484 IMG_3495

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Viceprimarul Râmnicului, Eusebiu Vețeleanu, a deschis cea de-a VI-a ediţie a renumitului "Târg Apicol Oltenia 2017"”

 1. S-ar impune ca , domnul viceprimar sa fie mai receptiv la problemele valcenilor , nu numai la expozitii. Mizeria din oras nu face cinste actualilor edili. Cred ca traiesc inca din amintiri , ceea ce nu este normal.
  Orasul are nevoie de o mina forte la conducere , nu de maini moarte.

Ultimele stiri

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe