REVOLTĂTOR! VIOL transmis pe Facebook, în direct! NIMENI NU a sunat să RECLAME

marți, 4 aprilie 2017

FACEBOOK. Evenimente şocante şi fără precedent s-au petrecut în rîndul unor minori! Gestul unui adolescent de 14 şi a prietenilor acestuia a şocat întreaga comunitate.

Un băiat de 14 ani a fost arestat după ce a violat o adolescentă cu un an mai mare. Cum fapta în sine nu a fost suficientă pentru ca minorul să se simtă împlinit, acesta a transmis oroarea, în direct, pe Facebook.

Evident, cu ajutorul transmisiei live, atît poliţiştii, cît şi părinţii minorei au fost repede înştiinţaţi despre drama care are loc în apartamentul în care fata a fost sechestrată.

Băiatul de 14 ani nu a acţionat singur, ci atras de alţi trei prieteni care, din cîte se pare, ar fi abuzat-o şi ei pe minoră. Revoltător este şi faptul că în timpul transmisiei live s-au conectat 40 de persoane care au văzut evenimentele, însă nicio persoană nu a anunţat autorităţile.

"Din cauza conţinutului clipului video pe care l-am văzut, nu vreau să intru în detalii şi să povestesc acele imagini, dar vă spun că acelor tineri ar trebui să le fie ruşine", spune un poliţist.

Momentele traumatizante de abia au început pentru fata de 15 ani, aceasta primind ameninţări cu moartea după evenimentele petrecute. De asemenea, acasă la tînără au început să îşi facă apariţia tineri pe care familia nu îi cunoaşte. (evz.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe