Palestinienii interesati de... judetul Valcea

luni, 3 aprilie 2017

COMUNICAT DE PRESĂ

Duminică, 02 aprilie 2017, o delegaţie condusă de excelenţa sa, Fuad Kokaly, ambasadorul Palestinei în România, din care au făcut parte consulul general Asem Kurd şi reprezentanți ai Guvernului Palestinian, a efectuat o vizită de lucru în judeţul Vâlcea.
Vizita înalţilor oficiali palestinieni a debutat cu o întâlnire, la sediul Consiliului Judeţean, unde au fost aşteptaţi de Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, de oficialităţi din sănătate şi învățământ, precum şi de oameni de afaceri vâlceni. Aici s-a discutat despre oportunități privind schimburi comerciale, culturale și turistice precum și despre organizarea, în perioada imediat următoare, a unor misiuni economice pe domenii de interes.
Următorul popas al oaspeţilor a fost stațiunea Călimănești-Căciulata, unde s-au interesat de „Centrul de Congrese și Expoziții Oltexpo”, izvoarele termale, obiectivele turistice din zonă, capacitatea de cazare a stațiunii, precum și de gradul de ocupare în funcție de anotimp.
Vizita de lucru a continuat la Căminul Cultural Vlădești cu demonstrații de olărit, unde meșterii Violeta și Eugen Pătru au prelucrat ceramica albă sub privirile oaspeților, care au avut astfel ocazia de a vedea cum pământul ia formă.
Ultimul obiectiv al vizitei a fost stațiunea Băile Olănești, unde oaspeţii au admirat superbul cadru natural și au primit informaţii despre proprietățile apelor minerale unice în Europa, chiar de la primarul Sorin Vasilache.
Vizita s-a încheiat, în jurul orei 18.30, când oaspeţii palestinieni şi-au luat rămas bun de la gazde, cărora le-au promis ca vor reveni pentru a pune bazele unei colaborări de lungă durată.

Compartimentul Relaţii Publice şi Comunicare al Consiliului Judetean Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe