MINOR CERCETAT PENTRU FURT DE BANI ŞI BIJUTERII, LA OLANU

duminică, 2 aprilie 2017

 

Poliţişti, din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Prundeni, au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de un minor de 14 ani, pentru  furt calificat, constând în sustragerea de bani şi bijuterii, în valoare totală de peste 18.000 de lei.

Din investigaţii rezultă faptul că, în perioada 23 – 28 martie a.c., minorul P.C.L., de 14 ani, din comuna Olanu, ar fi pătruns într-o locuinţă, din comuna Olanu, de unde ar fi sustras bijuterii şi 100 de euro, toate în valoare de peste 18.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, a exploatării cu operativitate a informaţiilor obţinute şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au probat activitatea infracţională a minorului, stabilind că acesta amanetase bijuterii la un amanet din cartierul Ostroveni, Râmnicu Vâlcea, pe numele unui bărbat, din comuna Drăgoeşti, pentru 6.500 de lei.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea procurorului de caz, pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe