Cum te fură magazinele Kaufland - VIDEO

joi, 13 aprilie 2017

 

Cristi Brâncovan a realizat o nouă filmare în magazinul Kaufland din prin care dovedește că diferențele dintre prețurile afișate la raft și cele din casa de marcat nu sunt erori.

Când sunt prinși, angajații Kaufland restituie diferența dar nu corectează prețul greșit și continuă să ceară mai mulți bani clienților neatenți. Așa zisele "greșeli" sunt mereu în favoarea Kaufland, niciodată în favoarea clienților.

 

”Să aruncați o privire peste bonurile <<promoțiilor>> de la Kaufland Șagului. La mine 2 din 3 produse aveau prețul greșit față de la raft (luni -ora 21:00 ). Nu am luat mare lucru la promoție, chiar și așa 5.6% din prețul plătit era <<țeapă>>. Mi-au restituit banii, la ghișeul de informații, pentru că mi-am dat seama pe loc, de aia mă gândeam să vă scriu, să nu vă simțiți înșelați când ajungeți deja acasă”, spune Cristi Brâncovan.

UPDATE: Poziția companiei Kaufland România

”Acum două zile în magazinul din Timișoara, strada D. Bojinca nr. 4, ni s-a semnalat o eroare de etichetare la raft a unui produs. Eticheta a fost corectată și diferența de preț a fost restituită clientului. Ulterior, am demarat verificări suplimentare a tuturor etichetelor din magazin.
Ne cerem scuze pentru neplăcere, a fost o eroare umană și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a limita și preîntâmpina astfel de situații, care ne dorim să nu se mai repete.
Corectitudinea etichetelor la raft reprezintă o prioritate pentru noi, iar în fiecare magazin avem echipe dedicate care le controlează zi de zi.
Clienții care au cumpărat în aceste zile din magazinul din Timișoara, strada D. Bojinca nr. 4, produsul balsam de rufe Silan aflat la promoție, se pot întoarce cu bonul de casă la Biroul de Informații din magazinul din Timișoara pentru a primi diferența de preț de 2 lei.
De asemenea, rugăm clienții care sesizează astfel de situații să se adreseze pentru rezolvare la numărul de telefon gratuit 0800.080.888 de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 - 18.00, sau la Biroul de Informații din magazine”, se precizează în comunicatul companiei Kaufland România.

Ziua de Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe