Averi NEJUSTIFICATE de peste 1 MILIARD DE EURO în județul Vâlcea! Nu au muncit o zi în viața lor, dar sunt milionari în euro! Nu-i controlează nimeni!

vineri, 28 aprilie 2017

În județul Vâlcea și probabil în întreaga țară există mii de persoane, în special tineri până în 35 de ani, cu AVERI COLOSALE! Mașini de lux, de zeci de mii de euro, apartamente, vile, bani cu nemiluita. Cei mai mulți au aceste bunuri pe numele părinților, pensionari și pe cele ale unor prieteni sau rude. Vorbim despre averi de sute de milioane de euro, peste un miliard de euro. Numai în județul Vâlcea! Cunoaște toată lumea că aceste averi sunt făcute din HOȚII, pe internet, direct de pe carduri sau din bănci în statele din Vest!

Acești tineri, cei mai mulți dintre ei, NU AU MUNCIT O ZI ÎN VIAȚA LOR! Nu au avut NICIODATĂ cărți de muncă, nu au plătit statului român impozite sau taxe! Instituțiile statului - Finanțele Publice, Poliția, SRI-ul, Antifrauda cunosc situația, probabil că îi și știu pe mulți dintre acești indivizi care îi sfidează pe vâlcenii care muncesc pe brânci de dimineața până seara, de multe ori pe salarii de mizerie! Și-atunci, de ce nu se intervine, de ce nu se iau măsuri, DE CE NU SE CONFISCĂ AVERILE CARE NU POT SĂ FIE JUSTIFICATE???!!!

Mai nou, inspectorii de la Finanțe au fost trimiși în teren, să-i stoarcă, să le găsească nod în papură tot celor care muncesc cu-adevărat și au plătit ani de zile SUME ENORME - IMPOZITE ȘI TAXE - STATULUI ROMÂN! Se cer documente pe ultimii 5 ani - doar, doar se vor găsi anumite nereguli pentru a se aplica amenzi și a se stabili debite suplimentare!

De ce nu-i scuturați, domnilor de la Finanțe și Antifraudă, pe acești indivizi care NU AU MUNCIT ÎN VIAȚA LOR O ZI, dar au milioane de euro, în imobile și în conturile părinților pensionari?! Aveți acces la conturile din toate băncile, e simplu de descoperit, haideți la treabă! Mă îndoiesc că se va lua vreo măsură în acest sens, e mai ușor să-i storci, jecmănești, tot pe vâlcenii cinstiți care au cotizat mereu la bugetul statului!

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments on “Averi NEJUSTIFICATE de peste 1 MILIARD DE EURO în județul Vâlcea! Nu au muncit o zi în viața lor, dar sunt milionari în euro! Nu-i controlează nimeni!”

  1. susțin demersul ... Să contribuim și noi cu nume, adrese (acolo unde locuiesc în una din casele pe care le au). Dar se duce acolo ANAF ? Nu. Pentru că în baza lor de date pe numele alea sunt niște săraci, iar adresele alea nu există în sistem ...

  2. In acest caz de imbogatire fara munca , este clar ca respectivii cotizeaza la toate Institutiile mentionate.
    Aceeasi situatie de imbogatire este si in cazul celor care verifica si nici pe ei nu-i vede nimeni.
    Stiti de ce? Pentru ca , dupa liberalizarea hotiei si coruptiei din timpul celui care ne-a pacalit cu "sa traiti bine" , sunt foarte multi in aceasta ipostaza.
    Atunci cine sa-i verifice. Oastea lui TEPES a fost doar un fis ca si partidul care a infiintat-o.
    Actualul presedinte este si el inclus in lista penalilor , asa ca , sperantele sunt zero , deoarece , "Corb la corb nu-și scoate ochii".
    Fereasca Dumnezeu , cind va exploda mamaliguta. Atunci sa vezi. Pina atunci , doar aviz hotilor si banditilor.

  3. Citesc si nu-mi vine sa cred! Auzeam tot felul de zvonuri,ba mai citeam in presa sau vedeam la tv.stiri precum in Valcea sunt cei mai "tari" hekeri din Romania,insa nu-mi incchipuiam_nici acum nu cred_ca au putut fura un miliard de euro(!?)si nimeni nu se sesizeaza...??? Vreau sa cred ca : ori nu este adevarat si cineva sa desminta ,ori asa este si trebuiesc luate masuri urgente !!

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe