Sparle si soparle, 16.03.2017

joi, 16 martie 2017
 • Organizaţia Judeţeană a PNL Vâlcea va avea o şansă istorică să se „primenească” la nivelul conducerii, după ce s-a stabilit ca, în data de 22 aprilie 2017, să aibă loc alegeri interne. Este o şansă care nu trebuie ratată de a scăpa de dictatorul Cristian Buican şi de a face din PNL Vâlcea un partid puternic, după 8 ani de degringoladă şi lupte oarbe pentru putere. Este vremea ca vechii liberali autentici, care au fondat partidul la Vâlcea, să revină în prima linie şi să dea un suflu nou organizaţiei politice distruse de gaşca de acoliţi din jurul deputatului Buican. Din pacte, sunt slabe sanse sa fie schimbat Buican deoarece nu mai exista barbati cu sange-n instalatii la PNL Valcea – doar yesmeni buicanisti! Asadar, PNL Valcea isi merita soarta – un partid la picioarele unui om!

 

 • În cadrul proiectului de buget pe 2017, ce va fi dezbătut public luni, 20 martie, Primăria Râmnicului îşi propune în acest an alocarea unei sume totale de 85,5 milioane RON numai pentru investiţii. Cele mai mari sume vor merge către următoarele investiţii: reorganizarea spaţiului public central - 23,18 milioane lei; reabilitare şi modernizare baza de agrement Ostroveni - 19,1 milioane de lei; prelungire bulevardul Tineretului spre Nord - 3,34 milioane de lei; rampele de la Pasajul „Tudor Vladimirescu” - 1,2 milioane de lei; amenajare Târg Râureni - 2 milioane lei; reabilitare „Arenele Traian” - 2 milioane lei; amenajare cimitir în Râureni - 2 milioane lei, etc.

 

 • Se aude că nici până în ziua de astăzi, consilierul judeţean liberal Victor Stănculescu (zis „Răzgândacul”) nu a plătit toate datoriile de sute de milioane de lei vechi luate cu împrumut înainte de campania electorală de anul trecut de la diverşi... oameni de bine. Nici nu prea are pe unde „scoate cămaşa” Stănculescu pentru că acesta trebuie să se mulţumească acum doar cu indemnizaţia de 8 milioane lei vechi pe lună la Consiliul Judeţean plus un mizilic din onorariile de avocat. Înainte de alegerile parlamentare, omul îşi cumpărase... 30 de costume de la River Plaza Mall, câte unul pentru fiecare zi, luând în calcul şi zilele pe care urma să le petreacă „pe teren”. Iată însă că socoteala de la Mall nu s-a potrivit cu cea de la urne şi Victor Stănculescu a ratat locul în Parlament, spre bucuria vâlcenilor.

 

 • Ziarul nostru a declanşat o campanie care vizează numărarea zilelor în care, în mod sfidător şi arogant, deputatul Cristian Buican se agaţă de fotoliul de preşedinte al PNL Vâlcea, în ciuda scorului dezastruos obţinut în judeţ la alegerile parlamentare. Au trecut exact 95 de zile de la scrutinul electoral şi „ciobanul” Buican continuă să rămână preşedinte al liberalilor vâlceni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe