Sparle si soparle, 13.03.2017

luni, 13 martie 2017
 • Încă de acum trei săptămâni, ziarul nostru a atras atenţia asupra înscenării mizerabile puse la cale de liberalii vâlceni în tot scandalul de la Centrul din Măciuca, care avea ca scop principal compromiterea imaginii preşedintelui Consiliului Judeţean, Costi Rădulescu, şi a conducerii DGASPC Vâlcea. Acum, parchetul judeţean a cercetat atent sesizările şi a descoperit că nici o acuzaţie nu se confirmă şi că totul a fost un joc politic gândit în „laboratoarele” PNL Vâlcea şi pus în aplicare de consilieri judeţeni galbeni, cu ajutorul unor „oameni de bine” din Bucureşti. Dar, cercetările Parchetului Vâlcea nu trebuie să se oprească aici, deoarece patru persoane din Centrul Măciuca au fost supuse la rele tratamente doar pentru a fi pozate câteva minute, iar cercetările penale ale procurorilor trebuie să înceapă în mod obligatoriu cu principalii vinovaţi de tot acest scandal!

 

 • Am trăit să o vedem şi pe asta: cu ocazia Zilei Femeii, doi agenţi de la Poliţia Locală din Râmnicu Vâlcea au oferit flori... la două ţigănci cu fuste lungi şi colorate, care veniseră probabil de la o „sesiune de ciordit”.

 

 • Deşi se află în procedura insolvenţei de 4 ani, administratorii judiciari şi cel special de la Oltchim nu au depus NICIODATĂ rapoarte lunare de activitate pentru a fi consultate de acţionari şi de opinia publică, la fel cum fac administratorii de la CET Govora. Anul trecut, Corpul de Control al Ministerului Energiei a sesizat Agenţia Naţională de Integritate cu privire la incompatibilitatea în care se afla Bogdan Stănescu: administrator special la Oltchim (societate de stat în insolvenţă), dar şi administrator la Oil Terminal (creditoare a Oltchim). Un prim semn de normalitate la acea dată avea însă să se transforme într-o monstruozitate fără precedent. În august 2016, la câteva zile după ce devenea de notorietate faptul că era plătit... în 14 funcţii la stat, administratorul special al Oltchim, Bogdan Stănescu, îşi înceta mandatul de director general al Direcţiei Generale Privatizare şi Administrare a Participaţiilor Statului în Energie, unde a fost detaşat din partea Băncii Naţionale a României. Păi unde să mai aibă timp „săracul” de Stănescu să facă rapoartele lunare de activitate ale Oltchim, aşa cum cere legea....

 

 • Agentia Nationala de Integritate a fost notificata in legatura cu anumite neconcordante din declaratia de avere a inspectorului fiscal David Maria. Spre exemplu: a cui este masina de lux cu care merge zilnic? Si care este legatura ei cu firmele specializate in consultanta financiara, Finexpert si Profinexpert, la sediile carora este vazuta zi de zi?!

 

 • Ziarul nostru a declanşat o campanie care vizează numărarea zilelor în care, în mod sfidător şi arogant, deputatul Cristian Buican se agaţă de fotoliul de preşedinte al PNL Vâlcea, în ciuda scorului dezastruos obţinut în judeţ la alegerile parlamentare. Au trecut exact 92 de zile de la scrutinul electoral şi „ciobanul” Buican continuă să rămână preşedinte al liberalilor vâlceni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Sparle si soparle, 13.03.2017”

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe