Presedintele Radulescu, INGRIJORAT de starea de sanatate a grevistilor de la USG

vineri, 24 martie 2017

Presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Radulescu, este ingrijorat de starea de sanatate a grevistilor de la Uzinele Sodice Govora.

Nu pot sa fiu indiferent, nu am cum sa stau cu mainile in san, chiar daca este vorba despre un conflict de munca intre sindicalisti si patronul polonez. Am vorbit cu cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Ambulanta si Spitalul Judetean Valcea sa monitorizeze cu atentie starea de sanatate a oamenilor aflati in greva foamei. Nu isi doreste nimeni o tragedie! Din pacate, conducerea USG nu a permis accesul in unitatea economica a angajatilor ISU care doreau sa monteze un cort de prim ajutor. Chiar acum iau legatura cu directorul Ponoran si directorul de la Ambulanta pentru a ma interesa in legatura cu evolutia starii de sanatate a acestor VALCENI. - ne-a declarat Constantin Radulescu, presedintele CJ Valcea

Directorul Urbanowski de la USG, lipsit de SUFLET?! Un muncitor de la USG aflat în greva foamei a ajuns la spital!

urbanowski usg

Un muncitor de la USG aflat în greva foamei a ajuns la spital

Gheorghe Baciu

Gheorghe Baciu

Rapus de frig şi de oboseală Gheorghe Baciu unul dintre muncitorii aflaţi în greva foamei de la Uzinele Sodice Govora din Râmnicu Vâlcea ajuns la spital noaptea trecută. „Se simţea rău încă ieri de dimineaţă când am început greva, avea tensiunea mare. Azi-noapte i s-a făcut rău şi am chemat salvarea”, a spus grevistul Dan Toma, muncitor USG. După ce a fost stabilizat de către medici el plecat pe semnătură din spital şi s-a alăturat din nou greviştilor. Şi starea de sănătate a liderului de sindicat Adrian Mugioiu care suferă de anumite afectiuni este precară. “Am refuzat internarea, am semnat că stau în grevă indiferent de consecinţe. Nu ştiu cât mai rezist, dar este singurul mod prin care pot atrage atenţia patronatului că trebuie să respecte legea. De patru luni tot negociem şi nu ajungem la niciun rezultat ”, a declarat Adrian Mugioiu, liderul Sindicatului Sodistul citat de gds.ro.

Patru muncitori printre care şi liderul de sindicat au intrat în greva foamei de joi, nemultumiţi de refuzul patronatul de a majora valoarea tichetelor de masă în conformitatea cu Legea 218/2016. Cei patru grevişti și-au petrecut noaptea pe bancile din faţa pavilionului central. Deși peste noapte a fost foarte frig reprezentanţii societăţii au refuzat montarea unui cort pentru muncitori de către ISU Vâlcea. Într-un comunicat de presă, reprezentanţii USG Ciech au declarat că nu pot răspunde solicitărilor muncitorilor şi cer sindicatul să vină la negocieri în a doua parte a lunii august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Presedintele Radulescu, INGRIJORAT de starea de sanatate a grevistilor de la USG”

 1. Domnul Radulescu Constantin nu trebuie sa intre intr-o lupta care nu-i apartine. Grevistii sunt de fapt niste pupincuristi partasi la situatia creata in USG , care acum simt ca le fuge pamintul de sub picioare.
  Mai bine ar intra Institutiile statului pe fir si sa verifice averea tuturor celor din grupul de slugoi platiti direct din Polonia , care umilesc si calca in picioare tot. Cita mizerie morala. Dupa ce au pupat in partea din spate acum scuipa. Ar trebui ca cei care stiu realitatea sa spuna adevarul nu sa taca. Pe toti ii asteapta vremuri grele , fiind legati prin coruptie , hotie , impostura.

Ultimele stiri

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe