Inconştiență în declarațiile consilierului județean Victor Stănculescu!

marți, 14 martie 2017

Am citit astăzi într-un ziar local, declarația de presă a domnului mai sus menționat, în care ne anunță, că în urma unei discuții cu domnul primar al localității Budești, Ion Vlădulescu , firma Faurecia intenționează să-și mute producția într-o alta localitate.
Nimic mai fals, telefonic am discutat astăzi cu domnul primar, care mi-a precizat foarte clar, nu este adevărat, nu s-a pus problema niciodată ca firma Faurecia să-și mute linia de producție într-o altă locație și implicit în altă localitate.
Rămân la părerea că trebuie sa fii inconștient să faci asemenea declarații, doar de dragul de a te băga în seamă, în contextul în care vorbim despre o investiție foarte mare din punct de vedere financiar și câteva mii de oameni, ce fie lucrează la compania respectivă, fie depind de locurile de muncă respective. Declarațiile consilierului județean, Victor Stănculescu, pot fi încadrate lejer în latura penală și prejudiciază grav, atât respectul de care se bucură domnul primar Vlădulescu din partea comunității, dar și firma Faurecia, o companie de prestigiu, un investitor strategic care printr-o astfel de inconștiență a declarațiilor, ce pot fi preluate în plan național, este prejudiciată grav.
Sunt convins că atât președintele Consiliului Județean Vâlcea alături de parlamentarii PSD Vâlcea vor sprijini în condițiile legii dezvoltarea infrastructurii din zonă cât și firma Faurecia în implementarea de proiecte ce au directă legătură cu administrația locală sau procesul de legiferare.

Bogdan Matei, senator PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Inconştiență în declarațiile consilierului județean Victor Stănculescu!”

  1. Este posibil ca avocatul "subsemnatul" sa fi fost sub influenta unei tarii si sa fi inteles gresit. Asa se intimpla cind promovezi asemenea ipochimene analfabete pe post de consilier judetean.
    Ar trebui ca nasul pungasul sa-l traga un pic de urechi pe analfabet , sa nu mai tirasca partidul in asemenea mocirle.
    S-ar parea ca nici nasul nu are prea multa minte , ci doar minte bine.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe