Fonduri europene la Slatioara pentru dotarea Casei de Cultura - Dinu Sararu

vineri, 3 martie 2017

Zilele acestea pe portalul Agenţiei pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a fost publicat Raportul de selectie – etapa trimestriala 1, a proiectelor ce vor fi finantate anul acesta, prag de calitate 40 puncte, pentru domeniile culturale si monumente istorice, Submăsura 7.6 -Investiţii asociate cu protejarea patrimoniului cultural.

Din judetul Valcea au fost selectate trei proiecte: COMUNA SLĂTIOARA (Dotarea Casei de Cultură „Dinu Săraru”, sat Mogești, comuna Slătioara, județul Vâlcea) – cu 68 puncte si o valoare de 66809,00 lei; COMUNA COPĂCENI (Dotarea Căminului Cultural, sat Ulmetu, comuna Copăceni, județul Vâlcea) cu 40 puncte si o valoare de 66809,00 lei.
Proiectul „Modernizare si Reabilitare Camin Cultural in Comuna Prundeni (Ateneul Satesc), Judetul Valcea”, cu o valoare de 388754,00 lei la un punctaj de 41 puncte.
Dupa cum spunea edilul comunei, din bugetul local se vor mai aloca inca pe atatea sume, incat in final aici va aparea un adevarat Palat al Culturii ce va rivaliza cu cele mai mari edificii culturale din tara. Dincolo de forma arhitecturala futurista, investitia va cuprinde sala de spectacole moderna, scena cu Sali pentru actori, Sali de biblioteca, cu sala de lectura, balcoane, doua studiouri de televiziune, studio radio, sali pentru activitati creative, garderoba, grupuri sanitare, simeze.
Evident salile vor fi dotate cu incalzire si aer conditionat, precum si o sala de receptie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Fonduri europene la Slatioara pentru dotarea Casei de Cultura - Dinu Sararu”

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe