CONSTANTIN RĂDULESCU, NOUL MEMBRU TITULAR AL COMITETULUI DE MONITORIZARE A PROGRAMULUI OPERAȚIONAL REGIONAL 2014 – 2020

vineri, 24 martie 2017

CONSTANTIN RĂDULESCU, NOUL MEMBRU TITULAR AL COMITETULUI DE MONITORIZARE A PROGRAMULUI OPERAȚIONAL REGIONAL 2014 – 2020

Comitetul de Monitorizare a Programului Operațional Regional (CMPOR) 2014-2020 este structura națională de tip partenerial, cu rol decizional strategic în procesul de implementare a POR 2014 – 2020.
În data de 24.03.2017, la convocarea Președintelui CDR, domnul Aladin Georgescu, la sediul Consiliului Județean Vâlcea, s-a desfăşurat ședința ordinară a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud – Vest Oltenia (CDR), la care au participat membrii CDR, respectiv președinții celor cinci Consilii Județene din regiunea Sud – Vest Oltenia (Dolj, Vâlcea, Gorj, Mehedinți și Olt), precum și câte un reprezentant ales al fiecărei categorii de consilii locale municipale, orășenești și comunale din fiecare județ al regiunii. Acestora li s-au alăturat și angajați ai aparatelor de specialitate din cadrul Consiliilor Județene și primăriilor cu responsabilitate în domeniul dezvoltării regionale, dar și reprezentanți ai Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud – Vest Oltenia (ADR Sud – Vest Oltenia).
Ordinea de zi a cuprins un număr de 12 puncte printre care validarea membrilor CMPOR, alegerea Președintelui și Vicepreședintelui CDR, aprobarea raportului de activitate pe anul 2016, aprobarea bugetului pe anul 2017 și o informare cu privire la stadiul implementării Programului Operațional Regionale 2014 – 2020.
Cu această ocazie, domnul Constantin RĂDULESCU - Președintele Consiliului Județean Vâlcea a fost ales membru titular al Comitetului de Monitorizare al Programului Operațional Regional 2014 – 2020.
Totodată, au fost aleși Președintele și Vicepreședintele Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud - Vest Oltenia (CDR), domnul Marius Oprescu – Președintele Consiliului Județean Olt, respectiv domnul Cosmin-Mihai Popescu – Președintele Consiliului Județean Gorj.
Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud – Vest Oltenia este organismul regional deliberativ, care este constituit și funcționează pe principii parteneriale la nivelul regiunii Sud – Vest Oltenia, în scopul coordonării activităților de elaborare și monitorizare ce decurg din politicile de dezvoltare regională.

Compartimentul Comunicare, Relaţii Publice.
Râmnicu Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe