Consilierii locali sunt chemati sa aprobe INVESTITII pe banda rulanta in Ramnicu Valcea

marți, 14 martie 2017

In data de 15.03.2017, ora 11.00, în sala de şedinţă a Primăriei va avea loc sedinta Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea cu următoarea ordine de zi:

 1. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Grădiniţa cu program normal nr. 16” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 2. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor terhnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Grădiniţa cu program prelungit Ostroveni” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 3. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare trotuare str. Râureni-Stolniceni” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 4. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare str. Nicolae Enache” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 5. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare str. Uţeştilor” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 6. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare str. Ciocăneştilor” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 7. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare str. Cojocarilor” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 8. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare str. Dem Teodorescu” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 9. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare str. Dumitru Berciu” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 10. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare str. Gura Văii” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 11. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare str. Mircea Demetriade şi adiacente” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 12. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare str. Puţului” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 13. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare sens giratoriu intersecţia Calea lui Traian cu strada Posada” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 14. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare sens giratoriu pe str. Copăcelu –DN 67, km 189-720” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 15. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Reabilitare pasajul de racord DN 64, la km 107+780, inclusiv amenajare sens giratoriu” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 16. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare trecere la nivel linie CF cu dale elastice la str. Gib Mihăescu” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 17. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare trecere la nivel linie CF cu dale elastice la bd. Nicolae Bălcescu” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 1. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare trecere la nivel linie CF cu dale elastice la str. Mihai Eminescu” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 2. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Consolidare teren afectat de alunecări pe str. Feţeni, în municipiul Rm. Vâlcea” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 3. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Reţea stradală zona Şcolii Gimnaziale Take Ionescu” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 4. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Reabilitare iluminat public faleza râul Olăneşti” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 5. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Lărgire racord intersecţie strada Ştrandului cu DN 64” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 6. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare intrarea Lotrului” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 7. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare strada Posada – 2 ramificaţii” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 8. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare intrarea Grigore Râmniceanu” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 9. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare strada Colţeştilor” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 10. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare strada Valea Gorunelului” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 11. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare strada Costea Marinoiu” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 12. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare strada Cetăţii” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.

 

 

 

 1. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare intrarea Damian Ureche” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 2. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare intrarea Filip Lahovari ” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 3. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare intrarea Mierlei” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 4. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare intrarea Alexandru Dumitrescu Coltesti” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 5. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare intrarea Rabacu” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 6. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare strada Săliştea Nouă” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 7. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare strada Lespezi” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
 8. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare strada Straubing” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.

Foto: Vocea Valcii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe