Consilierii locali sunt chemati sa aprobe INVESTITII pe banda rulanta in Ramnicu Valcea

marți, 14 martie 2017

In data de 15.03.2017, ora 11.00, în sala de şedinţă a Primăriei va avea loc sedinta Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea cu următoarea ordine de zi:

  1. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Grădiniţa cu program normal nr. 16” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  2. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor terhnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Grădiniţa cu program prelungit Ostroveni” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  3. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare trotuare str. Râureni-Stolniceni” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  4. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare str. Nicolae Enache” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  5. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare str. Uţeştilor” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  6. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare str. Ciocăneştilor” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  7. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare str. Cojocarilor” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  8. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare str. Dem Teodorescu” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  9. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare str. Dumitru Berciu” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  10. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare str. Gura Văii” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  11. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare str. Mircea Demetriade şi adiacente” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  12. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare str. Puţului” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  13. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare sens giratoriu intersecţia Calea lui Traian cu strada Posada” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  14. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare sens giratoriu pe str. Copăcelu –DN 67, km 189-720” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  15. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Reabilitare pasajul de racord DN 64, la km 107+780, inclusiv amenajare sens giratoriu” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  16. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare trecere la nivel linie CF cu dale elastice la str. Gib Mihăescu” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  17. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare trecere la nivel linie CF cu dale elastice la bd. Nicolae Bălcescu” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  1. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare trecere la nivel linie CF cu dale elastice la str. Mihai Eminescu” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  2. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Consolidare teren afectat de alunecări pe str. Feţeni, în municipiul Rm. Vâlcea” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  3. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Reţea stradală zona Şcolii Gimnaziale Take Ionescu” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  4. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Reabilitare iluminat public faleza râul Olăneşti” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  5. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Lărgire racord intersecţie strada Ştrandului cu DN 64” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  6. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare intrarea Lotrului” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  7. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare strada Posada – 2 ramificaţii” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  8. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare intrarea Grigore Râmniceanu” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  9. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare strada Colţeştilor” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  10. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare strada Valea Gorunelului” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  11. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare strada Costea Marinoiu” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  12. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare strada Cetăţii” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.

 

 

 

  1. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare intrarea Damian Ureche” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  2. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare intrarea Filip Lahovari ” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  3. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare intrarea Mierlei” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  4. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare intrarea Alexandru Dumitrescu Coltesti” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  5. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare intrarea Rabacu” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  6. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare strada Săliştea Nouă” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  7. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare strada Lespezi” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.
  8. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici conform devizului general pentru cheltuielile estimate realizării obiectivului de investiţii ”Amenajare strada Straubing” şi asigurarea finanţării din bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanţează de la bugetul de stat.

Foto: Vocea Valcii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe