Bărbat acuzat că a furat două maşini de lux din Germania, prins de poliţişti şi încarcerat

marți, 7 martie 2017

Un bărbat suspectat de comiterea a mai multor furturi din Germania, pe numele căruia un tribunal din Deggendorf emisese un mandat de arestare, a fost prins de poliţiştii din judeţul Vâlcea. Astfel, potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, la data de 6 martie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Racoviţa, l-au depistat pe M.N.I., de 29 de ani, din oraşul Brezoi, care era urmărit internaţional din data de 3 octombrie 2016, pentru sustragerea a două autoturisme de lux şi două laptopuri, în valoare de peste 33.000 de euro.

Faptele au fost săvârşite pe teritoriul Germaniei, în localitatea Plattling, în data de 20 aprilie 2016.

Autorităţile judiciare din Germania efectuează cercetarea penală faţă de M.N.I., bănuit că ar fi comis furturile alături de un complice de la un dealer autorizat.

Poliţiştii vâlceni l-au depistat pe tânărul în cauză şi l-au prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care, a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. În continuare, se demarează procedurile legale în vederea predării către autorităţile germane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe