Șpârle și șopârle, 16.02.2017

joi, 16 februarie 2017
 • De-a lungul timpului, ziarul nostru a fost un aspru critic al activităţii primarului staţiunii Băile Govora, Mihai Mateescu, însă acum merită toate felicitările noastre după ce a finalizat cu succes lucrările de restaurare şi consolidare a vechiului cinematograf din parcul central, monument istoric şi arhitectural deosebit de important pentru judeţul Vâlcea. Primul cinematograf din judeţul Vâlcea şi simbol al staţiunii Băile Govora a fost restaurat şi în curând va începe să funcţioneze din nou. O sumă de peste 600.000 euro a cheltuit Primăria din staţiunea vâlceană pentru readucerea lui la viaţă. Imediat după anii 1990, clădirea cinematografului, una de patrimoniu, s-a aflat în paragină şi în pericol iminent de a fi pierdută definitiv.

 

 • Dacă stai şi consulţi declaraţia de avere a senatorului liberal Romulus Bulacu constaţi că acesta este printre cei mai... bogaţi parlamentari din Vâlcea! Numai anul trecut, Bulacu a încasat peste 10 miliarde de lei vechi, din care 4,5 miliarde de lei vechi din dividende de la SC Minet Industries SA, peste 3,4 miliarde de lei vechi din vânzarea unui teren în suprafaţă de 1.269 mp (!), 600 milioane de lei vechi de la Consiliul Judeţean Vâlcea, la care se adaugă alte sume de bani importante nedeclarate de către R. Bulacu. Tot senatorul Bulacu mai are 6 (şase) terenuri în Râmnicu Vâlcea, Băile Olăneşti, Bujoreni şi Mihăeşti, plus două vile şi un apartament în Râmnicu Vâlcea şi un spaţiu comercial în Bucureşti. Deşi nu are voie să fie acţionar sau administrator de firme, Romulus Bulacu menţionează că deţine acţiuni sau părţi sociale la următoarele societăţi comerciale: SC Minet SA (valoare totală la zi de 2,3 miliarde de lei vechi), SC Minet Industries SA, SC Minet Conf SRL şi SC Automin SRL, iar anul trecut a acordat un împrumut de 600 milioane lei vechi către organizaţia PNL Vâlcea sub formă de „contribuţie” la campania electorală parlamentară din decembrie 2016.

 

 • Ziarul nostru a declanşat o campanie care vizează numărarea zilelor în care, în mod sfidător şi arogant, deputatul Cristian Buican se agaţă de fotoliul de preşedinte al PNL Vâlcea, în ciuda scorului dezastruos obţinut în judeţ la alegerile parlamentare. Au trecut exact 67 de zile de la scrutinul electoral şi „ciobanul” Buican continuă să rămână preşedinte al liberalilor vâlceni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Șpârle și șopârle, 16.02.2017”

 1. cum adica nu are Bulacu voie sa fie actionar la firme? nu are voie sa fie administrator, sau sa fie implicat in conducerea executiva, actionar poate sa fie. Pai in cazul asta toti parlamentarii ar fii in offside.

Ultimele stiri

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe