|vineri, iulie 1, 2022
  • Follow Us!

Pompierii vâlceni au stins un incendiu la Slătioara 

incendiu2-1024x580-715x400

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘General Magheru’ al Județului Vâlcea au fost solicitați pentru 20 situații de urgență.

Echipajele au intervenit în localitățile: Berbești, Brezoi, Budești, Cernișoara, Drăgășani, Galicea, Grădiștea, Măciuca, Mădulari, Ocnele Mari, Păușești, Perișani și Rm. Vâlcea pentru: o insuficiență respiratorie; o hipertensiune arterială; un traumatism cranio-cerebral; dureri: la nivelul capului, abdominale, de membre și stări generale de rău.

După acordarea primului ajutor calificat, 19 pacienți au fost transportați la cele mai apropiate unități spitalicești pentru îngrijiri suplimentare.

În data de 20.02.2017, la ora 10.33, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘General Magheru’ al Județului Vâlcea au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Slătioara.

Până la stingerea incendiului, au ars: obiecte de mobilier, textile și aparatura electronică. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, se pare a fi producerea unui scurtcircuit la un televizor.

Leave a Response