|marți, iulie 5, 2022
 • Follow Us!

Loredana Groza, concert la Sala Sporturilor „Traian” Râmnicu Vâlcea 

afis-loredana-turneu-sentimente

Data: joi, 2 martie 2017Ora de incepere: 19:30Locatie: Sala Sporturilor „Traian” Râmnicu Vâlcea, Râmnicu VâlceaVezi adresa si hartaAcces: Bilete in avansTelefon rezervari: n/a

  Loredana va susține un concert la Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea, pe data de 2 martie 2017, începând cu ora 19:30. Acesta face parte din turneul național al artistei, „Sentimente”.

  Bilete Concert Loredana la Râmnicu Vâlcea

  • VIP – 100 lei
  • Categoria I – 80 lei
  • Categoria II – 50 lei

  În noiembrie anul trecut, Loredana a susținut, pentru al cincilea an consecutiv, un concert grandios la Sala Palatului. Show-ul „Sentimente” a fost asemenea unei uși deschise direct în sufletul artistei. Spectatorii au călătorit prin viața și activitatea Loredanei, trecând de la speranța și inocența copilăriei până la recunoștința dragostei. Loredana a uimit audiența cu un show complex, un spectacol multisenzorial, unul pe care îl va adapta pentru toate orașele prin care va concerta.

  Având capacități vocale care îi permit să abordeze toate genurile muzicale, inovativă, debordând de energie și magnetism, Loredana este una dintre cele mai iubite artiste din toate timpurile.

  Sursa> infomusic.ro

  Citește mai multe despre Loredana Groza

  Leave a Response