Consilierul liberal Victor Stănculescu, noul director de la Centrul Măciuca! Omul potrivit la locul potrivit!

vineri, 17 februarie 2017

Consilierul judeţean Victor Stănculescu va fi director la Centrul Măciuca. Stănculescu este omul potrivit la locul potrivit! Liberalului buicănist pupixist i se potriveşte ca o mănuşă această funcţie de şef la glumeţi. Va fi ca peştele în apă! Cu siguranţă, VS se va înţelege de minune că beneficiarii serviciilor Centrului Măciuca din subordinea CJ Vâlcea. Prin metode specifice, Stănculescu îi va convinge pe oamenii plecaţi cu mintea în alte zări să nu mai arunce cu rahat pe pereţi, să nu mai plece în fundul gol prin sat, să nu mai ţipe, să nu mai bată angajaţii - infirmierele şi asistenţii, să nu mai distrugă mobilierul! VS nu-i va mai lega, atunci când sunt în criză, îi va mângâia pe creştet şi, ca prin minune, oamenii suferinzi psihic se vor linişti!

Să fim serioşi şi să lăsăm gargara politicianistă! Soluţii concrete, domnilor, nu vorbe goale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Consilierul liberal Victor Stănculescu, noul director de la Centrul Măciuca! Omul potrivit la locul potrivit!”

  1. Domnilor ziaristi,va provoc sa aflati numele tuturor numitilor politic in toate unitatile subordonate CJ Valcea si deconcentratelor,dar nu numai in polpozition,mergeti si mai jos in esaloanele doi si trei...aflati si publicati...numai neicanimeni si lustruitori de clante,neaveniti si habarnisti...dar sunt convins ca stiti,dar si voi tre sa papati o paine si aveti nevoie de contracte...

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe