|joi, iunie 30, 2022
  • Follow Us!

Consilierul liberal Victor Stănculescu, noul director de la Centrul Măciuca! Omul potrivit la locul potrivit! 

victor-stanculescu

Consilierul judeţean Victor Stănculescu va fi director la Centrul Măciuca. Stănculescu este omul potrivit la locul potrivit! Liberalului buicănist pupixist i se potriveşte ca o mănuşă această funcţie de şef la glumeţi. Va fi ca peştele în apă! Cu siguranţă, VS se va înţelege de minune că beneficiarii serviciilor Centrului Măciuca din subordinea CJ Vâlcea. Prin metode specifice, Stănculescu îi va convinge pe oamenii plecaţi cu mintea în alte zări să nu mai arunce cu rahat pe pereţi, să nu mai plece în fundul gol prin sat, să nu mai ţipe, să nu mai bată angajaţii – infirmierele şi asistenţii, să nu mai distrugă mobilierul! VS nu-i va mai lega, atunci când sunt în criză, îi va mângâia pe creştet şi, ca prin minune, oamenii suferinzi psihic se vor linişti!

Să fim serioşi şi să lăsăm gargara politicianistă! Soluţii concrete, domnilor, nu vorbe goale!

One Response to Consilierul liberal Victor Stănculescu, noul director de la Centrul Măciuca! Omul potrivit la locul potrivit!

  1. JUSTIN CASE

    Domnilor ziaristi,va provoc sa aflati numele tuturor numitilor politic in toate unitatile subordonate CJ Valcea si deconcentratelor,dar nu numai in polpozition,mergeti si mai jos in esaloanele doi si trei…aflati si publicati…numai neicanimeni si lustruitori de clante,neaveniti si habarnisti…dar sunt convins ca stiti,dar si voi tre sa papati o paine si aveti nevoie de contracte…

     

Leave a Response