|duminică, iunie 26, 2022
 • Follow Us!

Codrin Stefanescu: Sondaj ! Credeti ca ar trebui sa organizeze si PSD un miting de sustinere ? 

codrin3

Sondaj ! Credeti ca ar trebui sa organizam si noi un miting de sustinere ? Un miting ptr libertate, drepturi si normalitate ? Un miting ptr salvarea Romaniei din ghearele acestui sistem odios ? Unul cu adevarat urias ptr apararea votului nostru din 11 decembrie si ptr democratie ? Rog sa raspundeti cu DA sau Nu !

Codrin Stefanescu – facebook.com

20 Responses to Codrin Stefanescu: Sondaj ! Credeti ca ar trebui sa organizeze si PSD un miting de sustinere ?

 1. branzan catalin vasile

  sigur ca da
  asta sa vada si ei cati suntem noi/
  noi am votat nu am stat pe internet si am injurat

   
 2. Paul Grigore

  Ideea este salutara numai ca sustinatorii PSD nu au demonstrat nicodata atata mobilizare,agresivitate,fanatism si determinare ca mitingistii de dreapta.In plus nu trebuie ignorat pericolul unor diversiuni care sa ofere un nou prilej de acuztii anti PSD.

   
 3. laurentiu

  da

   
 4. serbanescu alexandru

  Nu , categoric nu.Aveti institutii care sa apere ordinea de drept,sunteti la butoane si iesiti naibi pe televiziunea publica TVR cu specialisti ex.magistrat militar Constantin Udrea care a explicat astazi ca voi aveti dreptate nu strada.Contracarati dezinformarea facuta de SRI,presedinte,csm,procuror general.

   
 5. Olimpia

  Da, dacă vor anticipate lăsați-mă o sa merg la vot deși am votat PNL pana acum dar de aceasta data votul meu merge spre PSD! Dumnezeu sa va dea noroc sa izbândi, multa sănătate și putere! Nu-i băgați în seama , sa latre ca câinele la luna, se vor satura

   
 6. sergiu sultana

  SIGUR DA,CU ORICE RISC SA VEDEM CARE SUNT MAI TARE.FARA VIOLENTA,DAR SA VEDEM CATI ROMANI ADEVARATI MAI EXISTA.SPER DIN TOT SUFLETUL SA N-AVEM SURPRIZE.

   
 7. Constantin Bujgoi

  Da,

  pentru că cei ce au votat cu PSD sînt mai mulți și mai raționali

   
 8. Cuncea

  DA

   
 9. Sofariu Cornelia

  DA

   
 10. iordache gabriel

  DA

   
 11. elena

  Asa ar trebui,sa le aratam celor care vor destabilizarea tarii si ignorarea a milioane de vouri, ca nu suntem un zero barat, asa cum ne cred (dupa principiul esti bun, esti prost).
  Desigur , DA!!!

   
 12. Ionita Serban

  Da trebuie si sunt hotarat sa vin . Voi veni pe banii mei . Voi aduce legitimatia de calatorie ca sa demonstrez .Sri-ul are obligatia nunumai sa dea informatie ca se vor produce violente de catre suporterii echipelor . Acest lucru il stiam si eu de paginile Facebook.SRI are obligatia sa culeaga date despre acesti huligani avand metode specifice ca de aceia ii platim . Ori SRI este condus de un etnic german asa cum este si locatarul de la Cotroceni . Solicit comisiei parlamentare sa il cheme de urgenta pentru a da explicatiile de rigoare . Pe aceasta cale asa cum protestarii au cerut demisia guvernului cer demisia sefului SRI.

   
 13. costel

  Da.

   
 14. DORINA NICOLETA LAZAR

  DA!!!! Cu siguranta, asta trebuie facut, atata vreme cat iohannis nu inceteaza sa minta si sa bage batul prin gard. Dvs. hotarati cand si unde si sper ca vor iesi oamenii din case pt a salva rezultatul alegerilor, care il omoara pe presedinte ( nu am scris cu majuscule pt ca nu merita respectul meu )

   
 15. radu sebastian

  da! sa iesim in strada si sa aparam puterea instalata legitim in decembrie. MOBILIZARE GENERALA.

   
 16. Gogu

  Nu este momentul,nu va risipiti energia,mai intai pune-ti in aplicare programul , iar ei sa defileze.Se vor gasi si oameni lucizi sa judece cu adevarat conflictul.

   
 17. Feraru Dorel

  da sunt rugati frunos

   
 18. sas gheorg

  Mai cu sange in instalatie 1Iohanis e un fricos , dar si f dator !

   
 19. Oprea

  Da

   
 20. Oprea

  Da, sunt de acord

   

Leave a Response