Arme deţinute ilegal, confiscate de poliţişti

luni, 13 februarie 2017

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au constatat două infracţiuni de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi au indisponibilizat două arme neletale supuse autorizării.

Astfel, potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, la data de 12 februarie, poliţiştii din cadrul Biroului de Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au acţionat pe linia verificării deţinătorilor de arme şi scoaterii din circuitul civil a armelor deţinute ilegal, pe raza judeţului Vâlcea şi au depistat 2 bărbaţi care deţineau arme fără drept.

Este vorba de L.V., de 62 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care deţinea la domiciliu, fără drept, o armă de tir sportiv, calibrul 4,5, fără muniţie, pe care nu o depusese la un armurier autorizat după expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă;

De asemenea, I.T., de 47 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, deţinea la domiciliu, fără drept, o armă de autoapărare, calibru 10x22T, fără muniţie.

Faţă de persoanele în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, prevăzute de Codul Penal, iar armele deţinute fără drept, au fost confiscate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe