|luni, august 2, 2021
  • Follow Us!

Teatrul Municipal „Ariel” vă invită la premiera spectacolului ”Before Breakfast” 

Teatrul-Ariel

Teatrul Municipal „Ariel” vă invită la premiera spectacolului ”Before Breakfast”Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea vă invită vineri, 20 ianuarie 2017, de la ora 1830, la premiera oficială a spectacolului „Before Breakfast” care va avea loc la Sala „Zăvoi” (adresa: Str. Știrbei Vodă nr.11 Parc Zăvoi).

 

Conceput inițial de autorul ei Eugene O’Neill ca o dramă, spectacolul „Before Breakfast” al Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea este un pretext de dezbatere a problemelor cuplului într-o manieră grotesc-comică.
„Spectacolul propune publicului un salt peste bariera realului într-un ocean al emoțiilor exprimate direct, al senzațiilor reci și fierbinți ale sufletului pe care, de cele mai multe ori, nu le recunoaștem sau nu vrem să le recunoaștem.

 

Actrița Iulia Verdeș este cea care conduce, în această piesă, ca un ghid misterios și transparent spectatorul spre dilema eternă: „De ce trăim în cuplu?!” a declarat regizorul artistic Constantin Florescu.
Atmosfera este creată vizual de către scenograful-arhitect Costin FIERĂSCU, în deplină armonie cu muzica realizată de Mihai BALABAȘ și Marina PÎNGULESCU.

 

Biletele se pot achiziționa de la sediul cinematografului Cinematografului “Geo Saizescu”
(B-dul Tineretului nr. 2A, Râmnicu Vâlcea)
Pentru mai multe detalii privind activitatea Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea, urmăriți:http://www.arieltheatre.ro și https://www.facebook.com/teatrul.ariel/


Departament de Secretariat Literar, Promovare și Relații Publice – Teatrul Municipal Ariel

Leave a Response