Sparle si soparle, 30.01.2017

duminică, 29 ianuarie 2017
 • Toată tevatura din jurul scandalului Centrului de bolnavi neuropsihici din Măciuca are ca scop final compromiterea şi pătarea imaginii preşedintelui Consiliului Judeţean, Costi Rădulescu. Acţiunea a fost gândită în „laboratoarele” PNL Vâlcea şi a fost pusă în aplicare cu mare sârg de consilierii judeţeni liberali Victor Stănculescu şi Mihaela Andreianu. Prin diverse comunicate de presă, „răzgândacul” V. Stănculescu îl acuza direct pe Costi Rădulescu de situaţia descoperită la Măciuca, iar preşedintele CJ Vâlcea trebuie să fie mai atent la „jocul de cacealma” şi să nu cadă în capcana întinsă cu atâta abilitate de liberali. Cu ajutorul a două fundaţii „sorosiste”, consilierii judeţeni Victor Stănculescu şi Mihaela Andreianu au pus totul la cale şi i-au informat pe ziariştii de la Bucureşti pe care apoi i-au condus la Centrul de la Măciuca pentru a vedea „ororile” comise de DGASPC Vâlcea şi conducerea Consiliului Judeţean. Ruşinică, domnilor liberali!!!

 

 • Zilele trecute, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretele de numire în funcţia de judecător sau procuror a candidaților care au promovat examenul de capacitate organizat în perioada 1 iulie - 3 noiembrie 2016. Printre aceştia se numără şi Andreea Irina Paraschiv, care a fost repartizată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brezoi. Președintele României îi va primi marţi, 31 ianuarie, la Palatul Cotroceni, pe noii absolvenţi ai Institutului Naţional al Magistraturii.

 

 • De aproape 10 ani, controversatul Grigore Răban conduce dictatorial şi discerţionar CAR Pensionari Vâlcea, spre disperarea mai multor pensionari care nu mai înghit manevrele acestuia aflate la limita legii. Se spune că Răban a fost înainte de 1990 activist de frunte al PCR şi informator al Securităţii, iar după Revoluţie s-a reorientat rapid şi a ajuns deputat PSM. Ziarul nostru şi presa locală a scris pe larg despre abuzurile lui Grigore Răban, însă acesta rămâne neclintit în funcţie. În urmă cu doi ani s-a descoperit că, la CAR Pensionari, condusă de preşedintele Grigore Răban, nepotismul atingea cote alarmante. Fondul de salarii pentru şefii CAR era foarte mare: salariul preşedintelui Răban ajungea până... la 8.000 de lei. De asemenea, contabila şefă avea şi ea un salariu gras. Nici nepotismul nu i se pare anormal, susţinând că salariaţii sunt capabili şi merită să lucreze acolo.

 

 • Începând din acest număr al publicaţiei, „Ziarul de Vâlcea” va declanşa o campanie care vizează numărarea zilelor în care, în mod sfidător şi arogant, deputatul Cristian Buican se agaţă de fotoliul de preşedinte al PNL Vâlcea, în ciuda scorului dezastruos obţinut în judeţ la alegerile parlamentare. Au trecut exact 50 de zile de la scrutinul electoral şi „ciobanul” Buican continuă să rămână preşedinte al liberalilor vâlceni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe