|duminică, august 1, 2021
  • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 12.01.2017 

soparla-cu-volanas
  • La SRI Vâlcea s-a schimbat șeful. Actualul șef este un tânăr care după o lună de ședere la Vâlcea și-a exprimat dorința de a fi detașat la altă structură teritorială a SRI. Fostul comandant de la Vâlcea, Cozma, a ajuns la Alba Iulia. Pe surse am aflat că fișetele SRI Vâlcea (cazul OLTCHIM, monitorizare directori și politicieni, CET Govora, USG, ABA Olt, Mircia Gutău, Constantin Roibu, Mihai Bălan și altele!) s-au cam golit. NU băgăm mâna în foc pentru verdicitatea informației, dar este vânzoleală mare la SRI, asemănătoare cu situația de la începutul anului 1990.

 

  • Informaţia lansată în presa locală privind demisia primarului din Bujoreni, Gheorghe Udubae, este… falsă de la un capăt la altul. Pentru „Ziarul de Vâlcea”, Udubae a precizat că nu depus oficial nici o demisie scrisă şi că au existat doar nişte ameninţări verbale lansate într-un moment de iritare. Potrivit „informaţiei” lansată în spaţiul public, primarul Gheorghe Udubae şi-ar fi depus demisia vinerea trecută pe biroul prefectului Radu Renga, din cauza unor probleme interne. Scandalul a apărut în urma disensiunilor dintre primarul localităţii Bujoreni şi fostul secretar, Gheorghe Petrescu, consilierul său personal.

 

  • Serviciul Judeţean de Pază, condus de Nicu Spiridon, trebuie să-şi ajusteze tarifele dacă vrea să reziste într-o piaţă concurenţială. SJP are tarife mult mai mari decât firmele private de protecţie şi pază. Problema este că aceste tarife sunt plătite de contribuabilii vâlceni, prin Consiliul Judeţean.
  • În cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea se va înfiinţa Serviciul Public Salvamont, unde vor fi angajaţi salvamontişti cu normă întreagă, nu voluntari…
  • Prefectul Radu Renga îşi face bagajele. Liberalul acest vopsit în funcţionar guvernamental va fi trimis departe, foarte departe… Următorul prefect nu va fi uns de nea Tache.
  • Nea Tache a început să încaseze mălai de la foşti liberali, pe care promite că-i pune sau îi menţine în funcţii de directori la… stat.

 

Leave a Response