Proiectul filantropic „Dăruind, învățăm să iubim”

duminică, 8 ianuarie 2017

 

Într-o atmosferă plină de emoție și bucurie prilejuită de sărbătorirea Sfântului Arhidiacon Ștefan, elevii din grupul de creație al Școlii Gimnaziale Foleștii de Sus au împărțit alimente oamenilor nevoiași din Parohia Foleștii de Sus. Materialele confecționate de acești elevi au fost expuse și vândute în cadrul concursului Marea Taină a Nașterii Domnului, desfășurat în  data de 17 decembrie 2016.

Deși, inițial, acest proiect avea in vedere doar 10 familii, în această etapă a proiectului, bugetul fiind mai mare, am sporit numărul familiilor la 14. Bucuria a fost foarte marea, atât din partea celor care au primit aceste daruri, cât și din partea elevilor.

Acești elevi, cu un suflet mărinimos, pun în practică ceea ce învață la ora de religie despre milostenie și iubirea față de Dumnezeu și față de aproapele, sub îndrumarea domnului profesor de religie Tudor Liviu Bogdan, preotului paroh Găman Vasile Emanoil, a doamnei profesoare Nițu Trășculescu Maria Magdalena și a doamnei profesoare Oteșanu Claudia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe