O bătrână din Budești găsită degerată de câinele - polițist Odez

marți, 3 ianuarie 2017

La data de 1 ianuarie a.c, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Milcoiu au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către I.E. din comuna Budeşti, cu privire la faptul că,  soacra sa, L.M., de  82 de ani, din comuna Budeşti, a plecat voluntar de la domiciliu în noaptea de Revelion şi nu a mai revenit.

În aceeaşi zi, s-a constituit o echipă de căutare a persoanei în cauză, formată din 9 poliţişti din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, 5 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, 5 lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, 1 lucrător silvic şi  8 voluntari, care au căutat persoana plecată de la domiciliu atât în zonele împădurite cât şi în zonele de teren agricol.

După aproximativ 3 ore de căutare, cu ajutorul conducătorului câinelui de urmă din cadrul Serviciului Criminalistic şi a câinelui de urmă, Odez, s-a reuşit găsirea persoanei în cauză, într-un şanţ, pe sol, la marginea pădurii, la o distanţă de aproximativ 1.400 metri de locuinţa sa.

Persoana căutată se afla în şoc hipotermic, la faţa locului fiind solicitat  un echipaj SMURD pentru acordarea primului ajutor medical, care a constatat că persoana se afla în afara oricărui pericol. Persoana în cauză nu prezenta leziuni pe suprafaţa corpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe