Niste frustrati(e) il injura pe cel mai bun asistent din Spitalul Judetean Valcea!

duminică, 29 ianuarie 2017

S-a intors lumea cu fundul in sus la Spitalul Judetean Valcea! Pigmeii incompetenti il injura anonim printr-o gazeta electronica pe cel mai bun profesional asistent din spital: Mihai Constantin, asistentul sef de la Sectia Ortopedie. Pe un (o) individ(a) frustrat(a) si cu sufletul incarcat de venin il (o) roade invidia ca Mihai Constantin a acceptat sa preia TEMPORAR si postul de director - ingrijiri (nu de director medical, cum gresit scrie gazeta cu pricina!) la rugamintea managerului Dan Ponoran. Printr-un zvon aruncat pervers se doreste murdarirea imaginii asistentului sef de la Ortopedie, un adevarat exemplu de corectitudine, omenie si profesionalism pentru toti asistentii din Spitalul Judetean Valcea. Bineinteles ca publicatia care a inserat respectiva nota anonima se decredibilizeaza total, iar sursa este o persoana lipsita de caracter si bun simt, fiind ea insasi ajutata de n ori de Mihai Constantin. Asadar, jos labele de pe asistentul sef de la Ortopedie, nu va ridicati nici macar la calcaiul acestui domn! 

Tiberiu Pirnau

Mare dreptate au avut cei doi cititori care au postat aceste comentarii la zvonul infect:

 

  1. Cristi de la ortopedie e pe departe cel mai capabil asistent din spitalul judetean….restul…e doar rautate…si daca vreti stiri…e chiar mai bun decat unii medici .

  2. Voi ati luat-o razna complet ? Cristi, asistentul sef de la Ortopedie, este un cadru medical de exceptie !! Intrebati 50 de oameni din Spitalul Judetean si nu gasiti 1 (UNUL) care sa spuna ceva rau despre acest om.
    Sau o doreati pe Alinutza Dobre inapoi ? LOOOL !!! Oras de thampiti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Niste frustrati(e) il injura pe cel mai bun asistent din Spitalul Judetean Valcea!”

  1. Corect!Un om de o valoare deosebită datorită profesionalismului,corectitudinii,grijei față de semeni,etc.Nu ştiu dacă cineva poate să zică altceva despre el...numai cineva care-i vrea locul sau funcția.Păcat că se terfeleşte aşa de uşor numele unui asemenea om.Ruşine !!

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe