Mircia Gutău: Vom investi non-stop în şcolile din municipiul Râmnicu Vâlcea !

miercuri, 11 ianuarie 2017

 

Directorii unităţilor şcolare din municipiu au semnat contractele de management

Miercuri, 11 ianuarie 2017, în Sala de Consiliu a Primăriei municipiului a avut loc ceremonia de semnare a contractelor de management de către directorii unităţilor şcolare din Râmnicu Vâlcea. La eveniment au participat inspectorul general şcolar Andra Bică, primarul Mircia Gutău, viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, precum şi reprezentanţi ai Primăriei municipiului şi ai Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Înainte de semnarea efectivă a acestor documente de către cei 28 directori şi directori adjuncţi reprezentând 19 unităţi de învăţământ din municipiu, primarul Mircia Gutău a prezentat succint principalele proiecte ale administraţiei locale pentru anul 2017 referitoare la construirea de noi localuri şcolare, săli de sport sau modernizări ale clădirilor existente şi i-a asigurat pe cei prezenţi că vor găsi întotdeauna un partener de dialog la Primăria municipiului. Totodată, inspectorul general şcolar Andra Bică i-a felicitat pe principalii protagonişti ai acestei acţiuni pentru succesul obţinut în urma unui proces de selecţie dificil şi de lungă durată.

Prin parteneriatul încheiat cu școlile, liceele din Râmnic, trebuie făcut și predat Primăriei un raport economic cu cheltuirea banilor. Acesta-i regulamentul și trebuie să-l respectăm. Cel mai important este, însă, faptul că se va investi non-stop în școli. Toate liceele, spre exemplu, sunt incluse în planul de dezvoltare”, a declarat primarul Râmnicului, Mircia Gutău, citat de o publicaţie locală.
Se vor construi două grădinițe, una în Ostroveni, lângă locuințele sociale și cealaltă lângă Dovali, unde trei grupe de copii activează la parterul unui bloc. Vor intra în modernizare și sălile de sport. Potrivit declarației edilului Râmnicului, se va face sală de sport la Liceul Sanitar, au demarat demersurile și după data de 15 ianuarie, autoritățile locale se vor deplasa la București. Sala de sport de la CN „Mircea cel Bătrân”va fi modernizată cap-coadă. Deja se lucrează la gardul unității școlare, la „Roaită” urmând să se creeze și o parcare cu 48 de locuri. La Liceul Forestier se va amenaja un parc ce va fi vizitat și de locuitorii din zona de Nord a Râmnicului – potrivit aceleiaşi surse.

La finalul evenimentului, conducerile Primăriei şi Inspectoratul Şcolar au ciocnit câte o cupă de şampanie cu directorii unităţilor şcolare reprezentate, urându-le mult succes în activitatea lor viitoare.

11-11-1 11-11-2 11-11-3 11-11-4 11-11-5 11-11-6 11-11-7 11-11-8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe