Minore dispărute de la domiciliu

luni, 23 ianuarie 2017

Două minore din municipiul Râmnicu Vâlcea au dispărut de la domiciliu. Astfel, potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, la data de 18 ianuarie, Bâldea Elena – Cătălina, de 14 ani, a plecat de la domiciliu din localitatea Bălceşti la liceul la care este elevă şi nu a mai revenit după terminarea cursurilor. Minora se află la prima plecare de acest gen şi este pusă şi în urmărire naţională.

Semnalmente: înălţime 1.60m, greutate 50 kg, faţa ovală, ten închis, constituţie atletică, ochi căprui, păr şaten lung peste lungimea umerilor. Obiecte de îmbrăcăminte: La data plecării minora era îmbrăcată cu blugi de culoare neagră, geacă de fâs de culoare neagră, iar în picioare avea ghete de culoare neagră.

Totodată, împreună cu aceasta, a plecat de la domiciliu şi minora Lisandru Denisa, de 15 ani, elevă la acelaşi liceu din localitatea Bălceşti. Semnalmente: înălţime 1.65 m, greutate 55 kg, faţa ovală, ten închis, ochi căprui, păr şaten lung peste lungimea umerilor.

La data plecării minora era îmbrăcată cu blugi de culoare albă, geacă de fâş de culoare albastră, iar în picioare avea ghete de culoare neagră şi o geantă de culoare neagră. Minora nu este la prima plecare voluntară de la domiciliu.

În urma primelor verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cele două minore au plecat împreună de la şcoală şi că au fost văzute în municipiul Craiova.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe