Șpârle și șopârle, 19.12.2016

duminică, 18 decembrie 2016
 • Alegerea ca parlamentar a lui Remus Borza este un câştig pentru ALDE şi pentru judeţul Braşov, dar reprezintă o pierdere pentru vâlceni şi pentru societatea CET Govora, unde este încă administrator judiciar. Îi dorim succes în cariera politică lui Remus Borza, însă plecarea de la CET Govora lasă un mare semn de întrebare asupra viitorului întreprinderii vâlcene în perspectiva anilor grei care vor veni din punct de vedere economic. În ultimele trei luni, sub coordonarea directă a lui Remus Borza, CET Govora a avut un adevărat reviriment financiar, prin faptul că a reuşit să obţină profit de circa 2 milioane de euro, şi-a diminuat datoriile, a crescut cifra de afaceri, iar Direcţia Minerit şi-a majorat substanţial cantităţile de cărbune livrat. Sigur, administrator judicar al CET Govora rămâne tot firma Euro Insol, dar fără implicarea lui Remus Borza nu credem într-un parcurs strălucit al societăţii!

 

 • Muncitorii „deştepţi” de la DADP din cadrul Primăriei Râmnicului au montat noile bănci şi coşuri de gunoi pe... mijlocul aleii pietonale situată pe partea dreaptă a râului Olăneşti, în dreptul cartierului 1 Mai. Din acest motiv, pensionarii şi alţi trecători sunt nevoiţi să facă slalom printre bănci, sau mai bine să ocolească zona.

 

 • Mulţi ziarişti care au venit invitaţi să participe la Gala Sportului Vâlcean au avut parte de mai multe „surprize” la restaurant din partea conducerii DJST Vâlcea: directorul Bogdan Marinescu a „calculat” doar o masă cu 10 locuri, când la eveniment a invitat peste 20 de reprezentanţi ai presei locale. Colac peste pupăză, după decernarea premiilor, asistenţa prezentă s-a „bucurat” pe... nişte manele puse de un DJ anonim. Ruşinică, domnule Marinescu!

 

 • Într-o furie oarbă pentru că a pierdut lamentabil alegerile parlamentare în judeţ, deputatul de mucava Cristian Buican s-a apucat să arunce cu pietre în conducerea Consiliului Judeţean, pe care a acuzat-o că alocă discreţionar banii pentru primăriile din Vâlcea. Tocmai Buican a fost cel care a deschis acest subiect, „uitând” probabil cum în perioada decembrie 2014 - iunie 2016 făcea listele cu primăriile PNL care primeau „partea leului” şi apoi o arunca sub nasul fostului semi-preşedinte Gică Păsat!?!? Să privim însă cum a împărţit acum CJ Vâlcea banii către primării: în timp ce primăria PSD din municipiul Drăgăşani a luat numai 400 milioane lei vechi, primăria liberală din oraşul Călimăneşti a luat 900 milioane lei vechi, iar primăriile conduse de edili-şefi PNL din Brezoi şi Băile Govora au primit câte 350 milioane de lei vechi. De fapt, Buican încearcă să ascundă sub preş dezastrul PNL Vâlcea de la alegerile parlamentare, în condiţiile în care a avut peste 60% din primari din judeţ....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Șpârle și șopârle, 19.12.2016”

Ultimele stiri

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe