Șpârle și șopârle, 12.12.2016

luni, 12 decembrie 2016
  • „Într-o reclamă electorală a USR promovată de acest partid în presa centrală, apare și deputatul Cristian Buican. Sloganul USR e mai mult decat sugestiv: „Au de făcut un secol de pușcărie. Așa că să se știe de ce vor amnistie!” Incredibil, dar adevărat. Aliații PNL-ului, useriștii îi doresc la pușcărie chiar și pe liberali. Ce or zice liberalii vâlceni?! Dar ce o zice preşedintele PNL Vâlcea Cristian Buican, care apare în reclama electorală a USR? Și-o fi dat și acordul ca să apară?! Asta chiar nu știam despre preşedintele PNL Vâlcea, că ar putea fi și vedeta negativă a USR care îl cataloghează în acest fel fără tăgadă ca fiind pușcăriabil”, scrie ziarul jurnalvalcean.ro. Merită văzută poza electorală care face toţi banii!

 

  • Mare parte din persoanele disponibilizate anul trecut de la RAJDP la ordinul fostului semi-preşedinte de tristă amintire al Consiliului Judeţean, nea Gică Păsat „Bâlbâilă”, se judecă şi acum la Tribunalul Vâlcea şi aşteaptă ca justiţia să le facă dreptate. De anul trecut, cele 83 de persoane concediate de la Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Vâlcea sunt minţite sistematic de directorul Nicolae Vălimăreanu în privinţa plăţilor de completare şi a salariilor compensatorii. Oamenii trăiesc în prezent doar cu ajutorul de şomaj, asta pentru că şefii societăţii nu au întocmit corect dosarele de concediere, astfel ca cele 83 de persoane să beneficieze de prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 36/2013. Înainte (şi nu după), conducerea RAJDP trebuia să depună la Ministerul Muncii documentaţia pentru acordarea plăţilor de completare. Deja, din cei 83 de disponibilizaţi, 68 au dat în judecată RAJDP pentru a se respecta legislaţia muncii şi pentru a-şi recupera sumele care li se cuvin de drept.

 

  • Un ziar local a lăsat să se înţeleagă faptul că, după venirea lui Mircia Gutău la Primăria Râmnicului, autobetonierele firmei Alex Construct s-au „abonat” la lucrarea din centrul oraşului, executată de societatea Mitliv, mergând pe principiul prieteniei dintre Gutău şi Alex Construct. Nimic mai fals. Încă de la demararea lucrărilor la proiectul de amenajare a centrului Râmnicului, în ianuarie 2015, firma Alex Construct a fost şi este unica firmă care livrează beton. Şi dacă ne gândim că atunci primar era Ion Gigi Matei, mare proprietar de staţii de betoane....

 

  • „Prietenul” nostru, deputatul Buican, s-a bătut cu cărămida în piept în campania electorală că toţii primari PNL au participat la şedinţa foto care a însoţit comunicatul de presă, dar, la o privire mai atentă, s-a descoperit că din poză... lipseau patru primari. Alţi edili-şefi liberali ne-au mărturisit că au venit fără mare drag la convocarea făcută de Cristian Buican, care, drept „mulţumire”, i-a pus pe primari să stea afară în frig sub zero grade timp de o oră, până s-a finalizat şedinţa foto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe