Șpârle și șopârle, 08.12.2016

joi, 8 decembrie 2016
  • Un fost ofiţer SRI, Marius Mitruş, ar fi intermediat prezenţa Alinei Gorghiu, şefa PNL, la „ceremonia” din primăvara acestui an de la Căminul de bătrâni din Râmnicu Vâlcea. Despre Marius Mitruş, presa naţională a scris în câteva rânduri cum a fost numit, în acest an, de către Ministerul Energiei, în consiliile de administraţie ale Rompetrol Rafinare şi Societăţii de Administrare a Participaţiilor în Energie (SAPE), societăţi aflate în strânsă legătură, fapt care ar putea ridica problema unui posibil conflict de interese pentru fostul ofiţer SRI. Marius Mitruş a mai recunoscut că Adrian Secureanu (fostul administrator de tristă amintire al Căminului de bătrâni din Ostroveni) a fost la botezul fiului său, naş fiind afaceristul libanez Mohammed Murad, dar şi la nunta sa. Pe de altă parte, Mitruş neagă faptul că ar fi intermediat prezenţa Alinei Gorghiu şi a lui Vasile Blaga la Căminul de bătrâni din Râmnicu Vâlcea.

 

  • Recent, Primăria Râmnicului a anunţat că a atribuit contractul de catering pentru evenimentul „Balul primăriei”, care va avea loc în data de 17 decembrie la Sala Sporturilor. Firma care va asigura mâncarea şi băutura este SC Coriluc SRL, iar valoarea contractului este de 189.000 lei, dintr-o valoare estimată iniţial de 200.000 lei. Societatea în cauză a fost fondată de Lucia Niţă şi Corina Niţă şi deţine în proprietate restaurantele „Paradis” din Râureni şi Troianu.

 

  • Zilele trecute, preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de judecător la Tribunalul Vâlcea a doamnei Mihaela Camelia Cazangiu (pensionare), începând cu data de 1 decembrie 2016.

 

  • În plină campanie electorală, PNL Vâlcea şi deputatul Buican au primit un „cadou” din partea administratorilor site-ului propriu: protalul „valcea.pnl.ro”

intră... în eroare dacă vrei să-l accesezi. O eroare şi mai mare este însă menţinerea lui Cristian Buican în fruntea PNL Vâlcea timp de peste 8 ani, iar acest lucru se va vedea cel mai bine la alegerile parlamentare, unde liberalii vor avea parte de un scor dezastruos în judeţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe