|miercuri, august 10, 2022
  • Follow Us!

Procurorul Streza i-a deschis primarului Gutău un dosar penal pentru 11 așa-zise infracțiuni de uzurpare de calități oficiale 

gutau

Mircia Gutău, primarul municipiului Rm. Vâlcea, nu a fost validat în funcție imediat după alegeri deoarece un judecător a refuzat să facă acest lucru pe motiv că omul are cazier.

Totuși, Mircia Gutău s-a dus la Primărie și cu toate că nu era primar din punct de vedere formal, a participat oarecum la actul de conducere.

Totul a durat câteva zile, până când o instanță a decis că Gutău poate fi validat, iar primarul și-a intrat în pâine, cum se zice.

Iată însă că un procuror de la Vâlcea i-a deschis lui Gutău un dosar penal pentru 11 infracțiuni de uzurpare de calități oficiale – relatează site-ul criterii.ro

În loc să fie lăsat în pace să lucreze cât poate el de bine pentru Rm. Vâlcea, Mircia Gutău este iarăși plimbat prin procese.

Adeseori, Justiția pare atinsă de nevroză obsesivă. În acest caz, lucrurile sunt clare, Gutău a fost validat, ideea cu uzurparea de calități oficiale pare desprinsă dintr-o gândire bolnavă de rigiditate, riguroasă până la absurd.

Să nu știe procurorul Laurențiu Streza povestea eleată cu Ahile care, logic, nu întrece niciodată o broască țestoasă ?

Ori se merge pe principiul să se facă dreptate chiar dacă apoi mergem să ne internăm la spitalul de nebuni ?

 

One Response to Procurorul Streza i-a deschis primarului Gutău un dosar penal pentru 11 așa-zise infracțiuni de uzurpare de calități oficiale

  1. Alin

    Sa lucreze ?! In folosul cui? Al lui personal, da sa-l lasam sa lucreze.

     

Leave a Response