Faurecia angajează peste 100 de oameni în fabrica de tapiserii auto deschisă în acest an la Râmnicu Vâlcea

vineri, 9 decembrie 2016
Producătorul francez de componente auto Faurecia, un gigant cu peste 100.000 de salariaţi şi afaceri anuale de circa 21 mld. euro, recrutează în prezent peste 100 de oameni la fabrica de componente auto deschisă în luna mai a acesui an în localitatea Budeşti, la 6 kilometri de municipiul Râmnicu Vâlcea, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Vâlcea - potrivit zf.ro
Compania are disponibile momentan 50 de locuri de muncă pentru operatori confecţioneri industriali îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice (cu studii medii), încadrarea în muncă fiind pe o perioadă determinată de 6 luni, dar şi 59 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi în industria confecţiilor (tot cu studii medii). Francezii caută şi un tehnician în industria textilă (cu studii superioare), dar şi doi specialişti în domeniul calităţii (cu studii superioare).
Producţia a demarat oficial în luna mai a acestui an, iar în luna septembrie în fabrica Faurecia din localitatea Budeşti lucrau deja 1.200 de oameni la tapisierii din piele şi material textil pentru Peugeot, Renault şi mărcile grupului Volkswagen, potrivit unor informaţii anterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe